Αρχική InfoMommy Υγεία Τρέχουμε με την Kiehl’s για να βοηθήσουμε το Χαμόγελο του Παιδιού!

Τρέχουμε με την Kiehl’s για να βοηθήσουμε το Χαμόγελο του Παιδιού!

Kiehl's@Golden Hall

Την Πέμπτη 11 Ιουλίου, από τις 10.00- 20.30, το νέο κατάστημα της Kiehl’s στο πολυκατάστημα Αttica στο Golden Hall, διοργανώνει έναν ιδιότυπο αγώνα δρόμου και καλεί όλους να έρθουν και να τρέξουν για καλό σκοπό.

Στους δύο ειδικά τοποθετημένους διαδρόμους γυμναστικής «Τrack Experience» της  εταιρίας KETTLER, που θα βρίσκονται τοποθετημένοι στην είσοδο του πολυκαταστήματος Αttica, στο ισόγειο του εμπορικού κέντρου Golden Hall, θα μπορεί να ανέβει ο καθένας και να τρέξει για όσο θέλει από τις 10:00 – 20:30.

Για κάθε χιλιόμετρο, η Kiehl’s δίνει 5€ στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Ο λόγος είναι σημαντικός, αφού τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου και των δράσεων του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε πανελλαδικό επίπεδο, χαρίζοντας περισσότερα χαμόγελα στα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Με αφορμή λοιπόν τα εγκαίνια του νέου Kiehl’s corner   στο πολυκατάστημα Αttica , φοράμε τα αθλητικά μας παπούτσια, δένουμε σφικτά τα κορδόνια  & ανεβαίνουμε στους ειδικά τοποθετημένους διαδρόμους γυμναστικής   Ας τρέξουμε μαζί υπέρ των παιδιών!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.