Αρχική InfoMommy Διατροφή & Fitness Τρέχουμε στο TheTOC Merrython για να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη (13/12)

Τρέχουμε στο TheTOC Merrython για να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη (13/12)

Ο γιορτινός αγώνας δρόμου αλληλεγγύης TheTOC Merrython διοργανώνεται για 2η χρονιά και σας δίνει την ευκαιρία να νιώσετε υγεία και ευεξία, ενώ παράλληλα αλλάζετε τη ζωή των ανθρώπων που σας έχουν ανάγκη.

Την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015 (ώρα προσέλευσης 08:45 – ώρα εκκίνησης 09:30), το TheTOC Merrython μετακομίζει στο κέντρο της Αθήνας και σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων διοργανώνει αγώνα δρόμου σε δύο διαδρομές, 5 & 10 χιλιομέτρων, αλλά ο σκοπός του παραμένει ίδιος: η ενίσχυση οργανισμών που προσφέρουν καθημερινά πολύτιμο έργο σε συνανθρώπους μας.

Σκοπός

Η ευαισθητοποίηση και η έμπρακτη στήριξη της πρωτοβουλίας αυτής με τη συμμετοχή όλων μας. Το TheTOC Merrython ενισχύει τις δράσεις στήριξης προσφύγων που πραγματοποιούνται από το Κέντρο Υποδοχής Αστέγων και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων. Ένα από τα μεγαλύτερα παράδοξα του αθλητισμού: το τρέξιμο για τους άλλους είναι ένα από τα πιο ιδιοτελή πράγματα που μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος.

Διαβάστε τη συνέχεια στο infowoman.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.