Αρχική InfoSchool Δημοτικό Τρία εκατομμύρια ευρώ για τα ελληνικά σχολεία του εξωτερικού

Τρία εκατομμύρια ευρώ για τα ελληνικά σχολεία του εξωτερικού

Heiwa_elementary_school_18Το συνολικό ποσό των 3 εκ ευρώ για την αντιμετώπιση λειτουργικών δαπανών, δαπανών μισθοδοσίας και ενοικίων ελληνικών σχολείων του εξωτερικού αποφάσισε το Υπουργείο Παιδείας. Η κατανομή γίνεται σε βάρος των εγκεκριμένων πιστώσεων του προϋπολογισμού του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων οικονομικού έτους 2014.

Για τα 17 ελληνικά σχολεία της Γερμανίας το συνολικό ποσό ανέρχεται σε περίπου 2.8 εκ ευρώ. Συνολικά σε 27 σχολεία μοιράζονται 3.023.000 ευρώ. . Οι σχολικές επιτροπές οι οποίες λαμβάνουν μικτές επιχορηγήσεις στις οποίες περιλαμβάνεται και η πληρωμή αποδοχών συμβασιούχων εκπαιδευτικών και λοιπού προσωπικού, θα κατανείμουν τις πιστώσεις κατά απόλυτη προτεραιότητα για αποδοχές, ενοίκια και στη συνέχεια για λειτουργικές δαπάνες.

Με τη λήξη του οικονομικού έτους η σχολική επιτροπή κάθε σχολείου υποχρεούται να συντάξει απολογισμό εσόδων – εξόδων σύμφωνα με τα οριζόμενα στην αριθμ.Φ400/11/140041/ΙΒ/7-2-2003 (ΦΕΚ 189 Β΄) Κ.Υ.Α.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.