Αρχική Βιβλία Τρία νέα βιβλία για παιδιά από 3 ετών απ’ τη σειρά «Η ντουλάπα της Χλόης» μόλις κυκλοφόρησαν

Τρία νέα βιβλία για παιδιά από 3 ετών απ’ τη σειρά «Η ντουλάπα της Χλόης» μόλις κυκλοφόρησαν

5036_566

Η σειρά «Η Ντουλάπα της Χλόης» απευθύνεται σε παιδάκια από 3 ετών και έχει πρωταγωνίστρια τη Χλόη. Η Χλόη δεν είναι ένα μικρό κορίτσι σαν τα άλλα: έχει μια μαγική ντουλάπα γεμάτη κουστούμια! Και μόλις μεταμφιέζεται, η περιπέτεια αρχίζει!

Η Ντουλάπα της Χλόης μάς αφηγείται τις διασκεδαστικές περιπέτειες της τετράχρονης Χλόης, που ανακαλύπτει νέους φανταστικούς κόσμους όταν μεταμορφώνεται φορώντας τα κουστούμια της μαγικής της ντουλάπας! Με κάθε κουστούμι που δοκιμάζει, ξεκινά για ένα απίθανο ταξίδι παρέα με τους φίλους της, ως πριγκίπισσα, γοργόνα, μπαλαρίνα, αλλά και αστροναύτης, εξερευνητής, γιατρός και πολλά άλλα.

Τα κατορθώματα της Χλόης ενθαρρύνουν τη φαντασία, τη δημιουργικότητα και τον αυθορμητισμό των παιδιών προσχολικής ηλικίας, διδάσκοντας με ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο τα πρώτα βήματα στα μαθηματικά.

Τα 3 νέα βιβλία της σειράς που μόλις κυκλοφόρησαν, είναι:

-Η Χλόη Εξερευνήτρια.

-Η Χλόη κτηνίατρος.

-Η Χλόη Ζαχαροπλάστρια

5050_566

 
Στην ίδια σειρά κυκλοφορούν:

• Η Χλόη πριγκίπισσα

• Η Χλόη γοργόνα

• Η Χλόη μπαλαρίνα

• Παίζω με τη Χλόη πριγκίπισσα

Τα βιβλία κυκλοφορούν απ’ τις Εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.