Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Τριήμερη κατασκήνωση με εργαστήρια κρουστών για μεγάλους και μικρούς στο Λιτόχωρο (29-31/8)

Τριήμερη κατασκήνωση με εργαστήρια κρουστών για μεγάλους και μικρούς στο Λιτόχωρο (29-31/8)

logo_kroystophono_middle_trΤο Κρουστόφωνο διοργανώνει τριήμερη κατασκήνωση με εργαστήρια κρουστών για μεγάλους και μικρούς στην Πλάκα Λιτοχώρου, δίπλα στη θάλασσα στο camping Olympios Zeus.

Προσφέρονται 4 εργαστήρια:

  • Ενηλίκων Επίπεδο Ι (παραδοσιακά και αφρικάνικα) απευθύνεται σε όσους θέλουν να γνωρίσουν τα κρουστά και τους βασικούς ρυθμούς.
  • Ενηλίκων Επίπεδο ΙΙ (αφρικάνικα) απευθύνεται σε όσους έχουν μία ικανοποιητική ευχέρεια στα κρουστά και θέλουν να εξασκηθούν σε solo και αυτοσχεδιασμούς.
  • Τα παιδικά εργαστήρια απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 4-7 και 8-12 ετών που θέλουν να παίξουν και να γνωρίσουν τα κρουστά και μέσω της δημιουργικής απασχόλησης να έρθουν σε επαφή με παιχνίδια και ρυθμούς της παγκόσμιας παράδοσης
  • «Καλημέρα με το σώμα μας». Είναι ένα δωρεάν πρωινό πρόγραμμα κίνησης στη φύση.

camp1

Τα όργανα για τα εργαστήρια διατίθενται δωρεάν από το Κρουστόφωνο

 

Διδάσκουν οι: Χρήστος Ερκέκογλου, Λευτέρης Γρηγορίου, Βίκυ Χουζούρη, Μαριάννα Ερκέκογλου, Μέλπω Βασιλικού, κ.α.  Γενική επιμέλεια: Χ. Ερκέκογλου, Ν. Θεοδωρίδης, Β. Χουζούρη

 

Οι παράλληλες καλλιτεχνικές βραδιές περιλαμβάνουν ένα παιδικό πρόγραμμα για τους μικρούς μας φίλους την Παρασκευή και το καθιερωμένο γλέντι του Σαββάτου, με ελληνική ζωντανή μουσική, σουβλάκια, πίτσα και κρασάκι.

 

Κόστος εργαστηρίων: Ενήλικες 40€. Παιδιά 35€. Συνοδοί 15€.

Στην τιμή περιλαμβάνονται 8ωρο εργαστήρι, πρωινό πρόγραμμα κίνησης στη φύση, 2 καλλιτεχνικές βραδιές και 1 μπάρμπεκιου. Οι τιμές ισχύουν για εγγραφές μέχρι 31 Ιουλίου. Από 1 Αυγούστου υπάρχει προσαύξηση 10€/άτομο.

Διαμονή: Σε δωμάτιο: 12,50 – 20€/βραδιά. Σε δική σας σκηνή: 7€/βραδιά.

 


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.