Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Τρίκαλα: Δωρεάν μαθήματα χορού και μουσικής για άπορα παιδιά

Τρίκαλα: Δωρεάν μαθήματα χορού και μουσικής για άπορα παιδιά

largeMια ακόμη κοινωνική δομή θέτει σε λειτουργία ο δήμος Τρικκαίων μετά το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Ιατρείο-Φαρμακείο.Σε συνεργασία με ωδεία, μουσικές σχολές, χορευτικούς συλλόγους και σχολές χορού θα παρέχει δωρεάν εκμάθηση χορού και μουσικής σε άπορους ή οικονομικά αδύναμους μαθητές.

Δικαιούχοι του προγράμματος είναι μαθητές των σχολικών μονάδων του δήμου Τρικκαίων οι οποίοι θα ενταχθούν σ' αυτό μετά από αίτησή τους και υποβολή των απαραίτητων δικαιολογητικών. Δικαίωμα αίτησης, στην Διεύθυνση Παιδείας και Πολιτισμού στον 1o όροφο του Πνευματικού Κέντρου, έχουν οικογένειες με εισόδημα έως 14.000 ευρώ με την προθεσμία να τρέχει έως τις 20 Ιανουαρίου.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.