Τρίκαλα: Εξερράγη smartphone στα χέρια μαμάς που είχε μαζί το 16 μηνών μωρό της

Τρομακτικές στιγμές έζησε μια μητέρα στα Τρίκαλα όταν το smartphone που κρατούσε στα χέρια της εξερράγη ενώ βρισκόταν στο σπίτι με το μόλις 16 μηνών μωρό της.

Πώς η συσκευή έσκασε στα χέρια της

Όπως σημειώνει η ίδια στο Trikalavoice.gr, η συσκευή της άρχισε να θερμαίνεται και να διογκώνεται και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να βγάζει καπνούς και σπίθες. Στη συνέχεια,  πέταξε τη συσκευή στο μπαλκόνι, ενώ ο σύζυγός της τη μετέφερε στο νοσοκομείο με ελάχιστα εγκαύματα ενώ ευτυχώς το βρέφος δεν τραυματίστηκε.

Η ίδια δηλώνει στο trikalavoice.gr: «Είμαι ακόμα σε κατάσταση σοκ από το περιστατικό. Το κινητό ξαφνικά άρχισε να ζεσταίνεται και να βγάζει σπίθες. Μου έπεσε από το χέρια και άρχισε να καίει το πάτωμα. Το έπιασα και το πέταξα στο μπαλκόνι, όπου εξερράγη και ακούστηκε δυνατός θόρυβος και μαζεύτηκαν γείτονες. Φοβήθηκα πολύ για το μωρό. Ευτυχώς δεν έπαθα πολύ σοβαρά εγκαύματα και το μωρό είναι αναστατωμένο, αλλά καλά στην υγεία. Ακόμα και τώρα φοβάμαι να χρησιμοποιήσω κινητό.”

Ο δικηγόρος της οικογένειας Μιχάλης Μαγειρίας σημειώνει: «Θα προβούμε σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την προάσπιση των νομίμων συμφερόντων της οικογένειας, ιδίως για την αποκατάσταση της ηθικής βλάβης που υπέστη όλη η οικογένεια, αλλά και σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για να διασφαλίσουμε  ότι κάθε χρήστης της συγκεκριμένης συσκευής θα είναι ασφαλής, για αυτό το λόγο, εκτός των άλλων, θα προβούμε σε αναφορά του περιστατικού στην γενική γραμματεία  καταναλωτή και σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες για έρευνα του περιστατικού, που μπορεί να οδηγήσει στην αναστολή διάθεσης ή απόσυρση της, όπως φαίνεται στην περίπτωσή μας, ελαττωματικής συσκευής».