Αρχική InfoSchool Γυμνάσιο Τρίκαλα: Συγκεντρώνονται σχολικά βοηθήματα για όσους μαθητές τα έχουν ανάγκη

Τρίκαλα: Συγκεντρώνονται σχολικά βοηθήματα για όσους μαθητές τα έχουν ανάγκη

o-SCHOOL-BOOKS-facebookΠροσπάθεια - κάλεσμα της αντιδημαρχίας Παιδείας του Δήμου Τρικκαίων βρίσκεται σε εξέλιξη, η οποία απευθύνεται προς τους τρικαλινούς, ώστε να προσφέρουν τα σχολικά βοηθήματα σε όσους τα έχουν ανάγκη για να τα χρησιμοποιήσουν από την επόμενη σχολική χρονιά.

Η αρμόδια αντιδήμαρχος Βασιλένα Μητσιάδη καλεί τους γονείς, μαθητές, καθηγητές και όλους τους πολίτες του Δήμου Τρικκαίων, να μετάσχουν σε αυτή την προσπάθεια, η οποία, όπως σημειώνει, αποδεικνύει την αλληλεγγύη σε ένα ακόμη επίπεδο, αυτό της παροχής συνδρομής στους νέους.

Πρόκειται για σχολικά βοηθήματα που παραμένουν σε αχρηστία, που δεν διαβάζονται από κανέναν. Με τον τρόπο αυτό, προσθέτει η αντιδήμαρχος, ο Δήμος Τρικκαίων επιδιώκει να μειώσει τις επιπτώσεις της οικονομικής κατάστασης σε οικονομικά ασθενείς κοινωνικές ομάδες και συμπολίτες, παράλληλα με την οργάνωση και λειτουργία πλήθους κοινωνικών δομών, σε συνεργασία και με φορείς.

Τα σχολικά βοηθήματα, θα συγκεντρώνονται στο Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης της Διεύθυνσης Παιδείας - Πολιτισμού και θα αφορούν και την Πρωτοβάθμια και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Θα παραδίνονται, δε, σε όσους μαθητές του Δήμου Τρικκαίων τα χρειαστούν για την επόμενη σχολική χρονιά, 2015-2016.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.