Αρχική InfoTeens Sports Τρίπολη: Οι λιλιπούτειοι δημότες άπορων οικογενειών μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν μαθήματα κολύμβησης

Τρίπολη: Οι λιλιπούτειοι δημότες άπορων οικογενειών μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν μαθήματα κολύμβησης

kidsPoolCruisesForFamilies_tcm12-8634Ο Δήμος Τρίπολης και το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου στα πλαίσια της Κοινωνικής Πολιτικής που αναπτύσσουν θα λειτουργήσουν από τον Σεπτέμβριο για την αθλητική περίοδο 2015-2016, παιδικά τμήματα με τη συνεργασία των αθλητικών κολυμβητικών συλλόγων της πόλης χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση απέναντί τους. Τα κριτήρια με τα οποία θα γίνει η επιλογή θα είναι αυστηρά κοινωνικά και με σειρά προτεραιότητας με μέγιστο αριθμό 25 παιδιά ηλικίας 6-14 ετών και 10 παιδιά προσχολικής ηλικίας 4-6 ετών. Τα παιδιά που θα ενταχθούν στα προγράμματα αυτά θα μπορούν να συμμετέχουν στα τμήματα των αθλητικών συλλόγων χωρίς να έχουν καμία οικονομική υποχρέωση απέναντί τους.

Η επιλογή των παιδιών θα γίνει με τα κάτωθι κοινωνικά κριτήρια:

1.Οικογενειακό Εισόδημα:

α)Για οικογένεια με 3 μέλη (αιτών/ούσα και ο/η σύζυγος ή αιτών/ούσα μ’ ένα προστατευόμενο μέλος ή αιτών/ούσα και δύο προστατευόμενα μέλη) μέχρι: 11.520,00€.

β) Για οικογένεια με 4 μέλη (αιτών/ούσα και ο/η σύζυγος ή αιτών/ούσα με δύο προστατευόμενα μέλη ή αιτών/ούσα και τρία προστατευόμενα μέλη) μέχρι: 14.400,00€.

γ) Για οικογένεια με 5 μέλη (αιτών/ούσα και ο/η σύζυγος ή αιτών/ούσα με τρία προστατευόμενα μέλη ή αιτών/ούσα και τέσσερα προστατευόμενα μέλη) μέχρι: 17.280,00€.

Για κάθε ένα προστατευόμενο μέλος πέραν των 3, το εισόδημα προσαυξάνεται κατά 2.880,00€.

2.Γονέας - κηδεμόνας ΑΜΕΑ

3.Ανεργία (προηγούνται οι μακροχρόνιοι άνεργοι).

4.Οικογενειακή Κατάσταση:

α) Μονογονεϊκές Οικογένειες

β) Πολύτεκνες Οικογένειες

γ) Τρίτεκνες Οικογένειες

Κατά την επιλογή των δικαιούχων θα προηγούνται οι αιτήσεις εκείνες που τηρούν όλα τα προαναφερόμενα κριτήρια και δεν έχουν συμμετάσχει στο ανάλογο πρόγραμμα κολυμβητικής χρονιάς 2015-2016.

Ημερομηνία έναρξης των αιτήσεων ορίζεται η 03-08-2015 και λήξη η 21-08-2015. Την 31-08-2015 θα αναρτηθεί στο Δημαρχείο, στο Ν.Π.Δ.Δ. και θα κοινοποιηθεί στους αθλητικούς συλλόγους ή κατάσταση των παιδιών που θα έχουν επιλεγεί για το πρόγραμμα.Όσοι δικαιούνται, βάσει κοινωνικών κριτηρίων, τη συμμετοχή τους στα δωρεάν παιδικά τμήματα κολύμβησης και ενδιαφέρονται να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτά, θα πρέπει να προσκομίσουν στα γραφεία του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου (στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης 2ο όροφο) τα παρακάτω δικαιολογητικά:

Αίτηση ενδιαφερομένου
Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου σε ισχύ
Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας
Αντίγραφο του εντύπου Ε1
Εκκαθαριστικό σημείωμα Εφορίας
Κάρτα ανεργίας, εφόσον πρόκειται για άνεργο
Βεβαίωση παιδιάτρου

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2710 233351 στους υπαλλήλους : Κωνσταντίνο Πατζή


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter