Τριβελάκι με μελιτζάνες, κολοκυθάκια και ντομάτες

Τα ζυμαρικά υπάρχουν σε κάθε σπίτι και αποτελούν μια από τις πρώτες επιλογές όσων μαγειρεύουν καθώς είναι ένα πιάτο που συνδυάζει πολλές και ετερόκλητες γεύσεις με σίγουρη πάντα επιτυχία. Μιας και αυτή την εποχή τα λαχανικά βρίσκονται στα καλύτερά τους φτιάχνουμε ένα φαγάκι που θα δώσει στα παιδιά όλα τα πολύτιμα θρεπτικά που χρειάζονται για να μεγαλώσουν σωστά.

Υλικά

1/2 συσκευασία ζυμαρικά βίδες
1 μελιτζάνα κομμένη σε κυβάκια
2 κολοκυθάκια κομμένα σε κύβους
200 γραμμάρια τυρί κασέρι (τριμμένο ή κομμένο σε κύβους)
2 ντομάτες κομμένες σε κύβους
Λίγο ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Μαϊντανό

Εκτέλεση

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζετε τις βίδες για 8 λεπτά περίπου. Σ’ ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, σοτάρετε για 10 λεπτά τις μελιτζάνες με τα κολοκυθάκια και την ψιλοκομμένη ντομάτα. Προσθέτετε μια κουταλιά σούπας από το νερό στο οποίο έβρασαν τα μακαρόνια. Ρίχνετε αλάτι και πιπέρι. Κατόπιν προσθέτετε τις βίδες, ανακατεύετε και σβήνετε τη φωτιά. Γαρνίρετε με τυρί τριμμένο κασέρι.