Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets Twitter: Τέλος στον περιορισμό των 140 χαρακτήρων σε κάθε ανάρτηση

Twitter: Τέλος στον περιορισμό των 140 χαρακτήρων σε κάθε ανάρτηση

Σύμφωνα με πληροφορίες, το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης σκοπεύει να δώσει στους χρήστες τη δυνατότητα για μεγαλύτερες αναρτήσεις, παρέχοντάς τους την ευκαιρία να επεκταθούν πέρα από τους 140 χαρακτήρες.

Πιο συγκεκριμένα, σχεδιάζει να λανσάρει την υπηρεσία των μεγάλων tweets ή supertweets. Το όριο για τις μεγάλες αναρτήσεις θα επεκταθεί στους 10.000 χαρακτήρες, όσο δηλαδή είναι και το όριο στα απευθείας μηνύματα.

Ωστόσο, επειδή οι 140 χαρακτήρες αποτελούν το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό γνώρισμα του Twitter, που το κάνει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι ιθύνοντες της εταιρείας πιστεύουν ότι ο σχεδιασμός του παίζει σημαντικό ρόλο και θέλει ιδιαίτερη προσοχή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το Twitter δοκιμάζει αυτή τη στιγμή μια εκδοχή του προϊόντος, όπου οι αναρτήσεις θα εμφανίζονται όπως ακριβώς είναι στην αρχική σελίδα του χρήστη, με τη διαφορά ότι θα παρέχεται η δυνατότητα για περισσότερο περιεχόμενο. Έτσι, με ένα κλικ στο tweet αυτό θα επεκτείνεται, αποκαλύπτοντας το επιπλέον κείμενο. Ωστόσο, το σχέδιο αυτό ενδέχεται να μην είναι το τελικό.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.