Castellino: Ο βρεφονηπιακός σταθμός που θυμίζει αγαπημένα παιδικά παραμύθια!

Η επιλογή του κατάλληλου βρεφονηπιακού σταθμού – νηπιαγωγείου που θα φιλοξενήσει το παιδί μας στα πρώτα του σχολικά βήματα είναι μια σημαντική απόφαση που πρέπει να παρθεί πολύ σχολαστικά και κατόπιν ωρίμου σκέψεως.

Με τη λογική ότι ο παιδικός σταθμός και το νηπιαγωγείο θα γίνουν το δεύτερο σπίτι του παιδιού, θα πρέπει να επιλέξουμε έναν χώρο που προσφέρει απλόχερα  θαλπωρή, δημιουργεί αίσθημα εμπιστοσύνης και διαθέτει το κατάλληλο εκπαιδευτικό προσωπικό ώστε το παιδί να ψυχαγωγείται, να παίζει και να μαθαίνει σε ένα απόλυτα ασφαλές παιδαγωγικό περιβάλλον.

Ο πρότυπος βρεφονηπιακός σταθμός – νηπιαγωγείο  Castellino, ένας υπέροχος χώρος που μοιάζει να ξεπήδησε από τις σελίδες αγαπημένων παιδικών παραμυθιών, είναι η ιδανική πρόταση για την προσχολική αγωγή των παιδιών.

Οι ολοκαίνουργιες ιδιόκτητες και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του σε συνδυασμό  με το εκπαιδευτικό προσωπικό που διακρίνεται για την άρτια επιστημονική του κατάρτιση και την αγάπη για τα παιδιά αποτελούν τα εχέγγυα ώστε το παιδί να αναπτύξει δεξιότητες, να ανακαλύψει κλίσεις και να χτίσει θεμέλια για το μέλλον.

Μια ομάδα έμπειρων βρεφοκόμων, νηπιαγωγών και παιδαγωγών υπό την επίβλεψη της νηπιαγωγού Αντωνίας Παπαδημητροπούλου ασχολείται με τα παιδάκια από 40 ημερών έως 6 χρονών με απώτερο στόχο τη διάπλαση χαρούμενων παιδιών με διάθεση για μάθηση και δημιουργικότητα.

Ο πρότυπος βρεφονηπιακός σταθμός – νηπιαγωγείο Castellino στοχεύει σε μια διαπαιδαγώγηση που διαπνέεται από την αγάπη για τα παιδιά, από το σεβασμό στην πολυμορφία, από την ανάπτυξη της κριτικής σκέψης, της ελευθερίας και της δημιουργικής ικανότητας κάθε παιδιού.

 

5 λόγοι που το Castellino είναι η νούμερο 1 επιλογή για την προσχολική αγωγή

 • Παρέχει ένα ολοκληρωμένο σύστημα εκπαίδευσης των παιδιών με παράλληλη ψυχαγωγία, ιατρική και οδοντιατρική περίθαλψη αλλά και συγκεντρώσεις των γονέων με ειδικό παιδοψυχολόγο.

 

 • Φροντίζει με ολιγομελή τμήματα, ειδικευμένο προσωπικό και ευρύχωρες αίθουσες για τη σωστή προετοιμασία των παιδιών για το Δημοτικό σχολείο από τα πρώτα τους βήματα, βοηθώντας τα να ξεδιπλώσουν όλες τις δυνατότητές τους και να εκφραστούν ελεύθερα!

 

 • Λειτουργεί τμήμα εκμάθησης και γνωριμίας με computers σε συνεργασία με τα Technokids της Microsoft, ενώ παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα εκμάθησης Αγγλικών με καθηγήτρια Αγγλικών. Τακτικά δίνονται θεατρικές και χορευτικές μουσικές παραστάσεις, ώστε να οξυνθεί η δημιουργικότητα και καλλιτεχνική φλέβα των παιδιών. Επιπλέον, καθημερινά τα παιδιά δημιουργούν με ζωγραφική, πηλό, γύψο ενώ υπάρχουν προγράμματα εκγύμνασης και μουσικής. Τα παιδιά μαθαίνουν τα μυστικά της κολύμβησης στις Νηρηίδες στο Ολυμπιακό Στάδιο, κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο μπαλέτο και ακονίζουν το μυαλό τους, παρακολουθώντας μαθήματα σκάκι και ρομποτικής.

 • Γνωρίζοντας την ανάγκη των παιδιών για αγάπη, αποδοχή, επιβράβευση, οι εκπαιδευτικοί στο Castellino επικεντρώνονται στην ψυχοσυναισθηματική στήριξη κάθε παιδιού, καθώς καθόλη τη διάρκεια της ημέρας υπάρχει παιδοψυχολόγος που συναναστρέφεται με τους μικρούς μαθητές. Οι συζητήσεις και η εξατομικευμένη ψυχοσυναισθηματική παρακολούθηση των παιδιών από την ειδικό, αναπτύσσουν στο παιδί τον τρόπο ώστε να υποστηρίζει τον εαυτό του, να ενδυναμώνεται μέσα από αυτό η ψυχοσυναισθηματική του υγεία, η συμπεριφορά του καθώς επίσης του δίνεται η δυνατότητα μέσω αυτής της βοήθειας να ανακαλύψει τρόπους αλληλεπίδρασης με τα άλλα παιδιά.

 

 • Τέλος, ο έλεγχος της ομιλίας για όλα τα παιδιά γίνεται από την παιδοψυχολόγο εξειδικευθείσα στην λογοθεραπεία  Τζίνα Παπαδημητροπούλου-Πηλιχού. Έτσι παρέχεται η  δυνατότητα στα παιδιά να αποκαταστήσουν πιθανά προβλήματα λόγου αν ανιχνευτούν ενώ παράλληλα δίνεται έμφαση και στην αυτοπεποίθηση του προφορικού λόγου των παιδιών ώστε να κατακτήσουν όσο το δυνατόν καλύτερα και ορθότερα τη γλωσσική τους ανάπτυξη.

 

 

Πρότυπος βρεφονηπιακός σταθμός – Νηπιαγωγείο  Castellino

Ελευθερίου Βενιζέλου & Κωνσταντινουπόλεως, Ν. Ηράκλειο

6946253812 – 6937576183 -6937546242 – 6932137367

 

HomeParty Catering: Η νέα υπηρεσία της Wonderland για πάρτι στο σπίτι

Δύο από τους λόγους για τους οποίους η Wonderland έχει μπει για τα καλά στην καρδιά σας, είναι οι λιχουδιές του σεφ τις οποίες βρίσκετε στο εστιατόριο του δεύτερου ορόφου στον οικογενειακό πολυχώρο και φυσικά το σπιτικό, λαχταριστό Catering. Το τελευταίο προσφέρεται στις κοινωνικές εκδηλώσεις, όπως είναι τα παιδικά πάρτι και οι βαπτίσεις.

Επειδή όμως τα δεδομένα άλλαξαν με αφορμή την πανδημία, η Wonderland επιθυμεί να διευκολύνει την οικογένεια, να προωθήσει τη χαρά κι εκείνες τις ωραίες συγκεντρώσεις που οργανώνουμε για να γιορτάσουμε μία σημαντική στιγμή του παιδιού μας.

Έτσι παρέχει μία νέα υπηρεσία, αυτή του HomeParty Catering για παιδικά πάρτι και όχι μόνο.

Τι σημαίνει HomeParty Catering;

• Πλούσιο σε επιλογές μενού
• Εξατομικευμένος σχεδιασμός μπουφέ, με βάση τις προτιμήσεις σας
• Αγαπημένες σπιτικές λιχουδιές
• Παρασκευή του μενού την ίδια μέρα
• Υλικά πρώτης διαλογής, τα περισσότερα από δικούς μας παραγωγούς
• Αλμυρές και γλυκές επιλογές

Επιπλέον παρέχεται η δυνατότητα να έρθει στο σπίτι σας άτομο της Wonderland για την επίβλεψη και το σερβίρισμα του μπουφέ, εφόσον το επιθυμείτε. Διαφορετικά φέρνουμε στον δικό σας χώρο το μενού που έχετε επιλέξει για το παιδικό πάρτι.

Όταν ο γονιός δεν πάει στη Wonderland, πάει η Wonderland στον γονιό!

Κάπως έτσι σκεφτήκαμε, σεβόμενοι τις επιλογές του κάθε γονέα που φοβάται να διοργανώσει το παιδικό πάρτι ή τη βάπτιση στον χώρο μας. Ωστόσο εμείς λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και χαιρόμαστε που οι περισσότεροι γονείς έχουν ήδη προχωρήσει στις κρατήσεις τους.

Για τον γονιό όμως που έχει δεύτερες σκέψεις, παρέχουμε τη λύση του HomeParty Catering. Έτσι θα αισθάνεται πιο άνετα και ασφαλής, στον δικό του χώρο αλλά με τις Wonder- λιχουδιές που δε θέλει να χάσει (ούτε εκείνος ούτε οι καλεσμένοι του)!

Τα άτομα που μπορεί να εξυπηρετήσει αυτή η νέα υπηρεσία μας είναι απεριόριστα, ενώ η κράτηση είναι καλό να γίνεται από μία εβδομάδα έως ένα μήνα πριν. Όπως καταλαβαίνετε, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, όσο πιο μεγάλος είναι ο όγκος των καλεσμένων τόσο πιο νωρίς πρέπει να γίνεται η παραγγελία για το catering.

Το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος

Πράγματι, το καλύτερο part το αφήσαμε για το τέλος… Ο Joy The Bunny, το λαγουδάκι της Wonderland που λατρεύουν τα παιδιά, έρχεται στον χώρο σας και μπορεί να φέρει την τούρτα των γενεθλίων στο παιδικό πάρτι. Η συγκεκριμένη επιπλέον παροχή προσφέρεται κατόπιν συνεννόησης και διαθεσιμότητας.

Έτσι γιατί οι εκπλήξεις από καλούς φίλους, που μας στηρίζουν στα δύσκολα, δημιουργούν άλλη ατμόσφαιρα… Ζεστή, φιλόξενη, φιλική, οικογενειακή, χαρούμενη, μαγική… Όπως ακριβώς αισθάνεστε στον οικογενειακό πολυχώρο της Wonderland!

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί τους στα παρακάτω τηλέφωνα ή στείλτε inbox στα Social Media της Wonderland.

 

Wonderland HomeParty Catering

Wonder- λιχουδιές και στο σπίτι!

2104101800, 2104100770

5 σίγουροι τρόποι για να μην κινδυνεύσει ποτέ το παιδί σου από ηλιακό έγκαυμα

Τη σημασία της έκθεσης στον ήλιο προκειμένου να δημιουργήσουμε την απαραίτητη για τον οργανισμό μας βιταμίνη D τη γνωρίζουμε πλέον όλοι καλά. Αυτό που δεν έχει πλήρως διασαφηνιστεί από τους ειδικούς είναι ο ακριβής χρόνος της παραμονής μας υπό την ηλιακή ακτινοβολία, προκειμένου να εξισορροπήσουμε τα οφέλη με τους ενδεχόμενους κινδύνους. Αυτό είναι κάτι που απασχολεί ιδιαίτερα τους γονείς, οι οποίοι αναζητούν τη χρυσή τομή όταν απολαμβάνουν με τα παιδιά τους τον ήλιο και τη θάλασσα.

Τι γίνεται, για παράδειγμα, με τα μωρά; Η Αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικής είναι σαφής, στο ότι τα μικρούλια μας θα πρέπει να προστατεύονται από την άμεση έκθεση στον ήλιο συνεχώς, όμως πόσο εφικτό είναι αυτό όταν έχεις και μεγαλύτερα παιδιά που ανυπομονούν για τη στιγμή που θα φτιάχνουν με τις ώρες τα κάστρα τους στην άμμο;

Η σωστή αντηλιακή προστασία αποτελεί στην περίπτωση αυτή το Α και το Ω, ώστε να μην κινδυνεύσει το μωρό μας με έγκαυμα, όσο τα μεγάλα μας παιδιά χαίρονται το παιχνίδι τους με την ίδια ασφάλεια τον ήλιο. Υπάρχουν, λοιπόν, συγκεκριμένα μέτρα που χρειάζεται να πάρουμε για να είμαστε σίγουροι πως τα παιδιά μας θα απολαμβάνουν μόνο τα οφέλη του.

Έκθεση στον ήλιο τις απογευματινές ώρες

Όσο κι αν προσπαθούμε να δημιουργούμε σκιερές συνθήκες, κατά την επίσκεψή μας στην παραλία, είναι εξαιρετικά δύσκολο να περιορίσουμε τα παιδιά κάτω από μία ομπρέλα, ενώ εκείνα θέλουν να χαρούν παιχνίδια και βουτιές. Αν, λοιπόν, δεν είστε από τους πολύ πρωινούς τύπους που θα ξυπνήσουν από τις 7:00 ακόμα και στις διακοπές, το ιδανικό είναι να προτιμήσετε για το μπάνιο σας τις απογευματινές ώρες, μετά τις 16:00-17:00 το απόγευμα. Η εξήγηση είναι προφανής. Τις απογευματινές ώρες η κλίση των ακτίνων του ήλιου είναι μεγαλύτερη, οπότε η υπεριώδης ακτινοβολία είναι λιγότερο ισχυρή, άρα κάπως λιγότερο επιβλαβής.

Μαθήματα “φωτο-προστατευτικής συμπεριφοράς”

Καθώς ζούμε σε μία χώρα που “λούζεται” από τον ήλιο χειμώνα-καλοκαίρι είναι εξαιρετικά σημαντικό να εκπαιδεύσουμε τα παιδιά μας από πολύ μικρή ηλικία στο πώς να προστατεύονται από τις βλάβες που η υπερβολική έκθεση μπορεί να προκαλέσει. Έτσι, τα παιδιά μας πρέπει να γνωρίζουν, ότι η χρήση παιδικών αντηλιακών καλλυντικών είναι απαραίτητη  τόσο το καλοκαίρι όσο και το χειμώνα, ότι φοράμε πάντα καπέλο και γυαλιά ηλίου όταν φτιάχνουμε κάστρα στην άμμο και ότι τις μεσημεριανές ώρες, όταν η υπεριώδης ακτινοβολία είναι εντονότερη, χρειάζεται να παραμένουμε σε σκιερούς χώρους. Πρόκειται για βασικές γνώσεις ασφαλείας, τις οποίες αν το παιδί δεν έχει λάβει από το σχολείο, οφείλουμε να τις δώσουμε εμείς στο σπίτι.

Ρούχα και αξεσουάρ που προστατεύουν χωρίς να επιβαρύνουν

Σωστά ρούχα – καπέλο – γυαλιά ηλίου: Το τρίπτυχο που πρέπει να συνοδεύει το παιδί μας καθ’όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, κάθε φορά που εκτίθεται στον ήλιο. Ειδικά τα παιδιά με πολύ ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, είναι απαραίτητο να φορούν ρούχα με αντηλιακή προστασία από υλικό που επιτρέπει στο δέρμα τους να αναπνέει, ώστε να μην τα κάνει να ιδρώνουν. Αναζητάμε, λοιπόν, ρούχα καλής ποιότητας με την σχετική UV ένδειξη. Στο εμπόριο διατίθενται και αντίστοιχα καπέλα, τα οποία καλύπτουν τα αυτιά και τον αυχένα του παιδιού. Τέλος, ας μην υποτιμάμε την αξία των ποιοτικών παιδικών γυαλιών ηλίου, τα οποία προστατεύουν από την υπεριώδη ακτινοβολία που ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για την εμφάνιση καταρράκτη στο μέλλον. Επιλέγουμε γυαλιά ηλίου αποκλειστικά από καταστήματα οπτικών, τα οποία προσφέρουν έως και 100% προστασία από τις ακτίνες UVA και UVB.

Σωστά και κατάλληλα αντηλιακά

Ο απόλυτος καλοκαιρινός μας σύμμαχος, χωρίς τον οποίο όλα τα παραπάνω είναι ανεπαρκή, δεν είναι άλλος από τα αντηλιακά που θα επιλέξουμε για τα παιδιά μας, τα οποία πρέπει να ανταποκρίνονται στις ατομικές τους ανάγκες. Αυτό σημαίνει, ότι είναι άλλο το αντηλιακό που θα επιλέξουμε για το μωρό μας και άλλο για το μεγαλύτερο παιδί.

Συγκεκριμένα, για το μωρό, το οποίο έτσι κι αλλιώς δεν πρέπει να εκτίθεται άμεσα στην ηλιακή ακτινοβολία, προτιμάμε ένα βρεφικό αντηλιακό γαλάκτωμα αποκλειστικά με φυσικά φίλτρα, όπως τo Baby Sun Care (SPF 25) της Frezyderm, το οποίο είναι εμπλουτισμένο με Βιταμίνη Ε και Πανθενόλη και είναι ειδικά σχεδιασμένο για το βρεφικό δέρμα. Το λίγο μεγαλύτερο παιδάκι μας, το οποίο θα χαρεί το παιχνίδι του στον ήλιο, χρειάζεται ένα γαλάκτωμα με φυσικά φίλτρα που να προσφέρει πολύ υψηλή ηλιοπροστασία σε όλο του το κορμάκι. Το Infant Sun Care (SPF 50+), χάρη στο φυτικό γαλάζιο χρώμα του, έχει το πλεονέκτημα να υποδεικνύει την ακριβή περιοχή εφαρμογής του αντηλιακού ώστε να βεβαιωθούμε πως καλύφθηκε κάθε σημείο του σώματος.

Για τα πιο μεγάλα μας παιδιά, η γκάμα των επιλογών αυξάνεται, αλλά σημαντική είναι και η αποτελεσματική ηλιοπροστασία κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών δραστηριοτήτων, είτε το παιδί βρίσκεται στη θάλασσα είτε στη βόλτα. Μάλιστα, για εκδρομές στη φύση μπορούμε να προτιμάμε ένα αντηλιακό που συνδυάζει και προστασία από έντομα, ενώ για ασταμάτητο παιχνίδι στο νερό, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα αντηλιακό σε μορφή spray που μπορεί να ψεκάζεται απευθείας σε βρεγμένο δέρμα, ώστε να μην σταματούν ποτέ οι ανέμελες στιγμές των παιδιών.

Για ακόμα καλύτερη απορρόφηση από την επιδερμίδα, εφαρμόζουμε το αντηλιακό 20 – 30 λεπτά πριν εκτεθεί το παιδί στον ήλιο και πριν φορέσει το μαγιό του, ώστε να μη μείνουν σημεία που δεν έχουν καλυφθεί με το προστατευτικό φιλμ. Το ανανεώνουμε ανά 1 ώρα, ακόμη και στην επιφάνεια του δέρματος που καλύπτεται από το μπλουζάκι και οπωσδήποτε μετά το κολύμπι ή το σκούπισμα με την πετσέτα.

 

Και κάτι βασικό για το τέλος: Αν η συσκευασία του περσινού μας αντηλιακού δεν έχει ανοιχθεί, τότε μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και αυτό το καλοκαίρι. Αν όμως το χρησιμοποιήσαμε ήδη, φέτος θα πρέπει να το αντικαταστήσουμε με καινούργιο γιατί ο δείκτης προστασίας του έχει μειωθεί και η κάλυψη που προσφέρει, τώρα πια, δεν είναι το ίδιο αποτελεσματική με πέρσι.

Παρατήρηση και πρόληψη

Το γεγονός, ότι το παιδί μας έχει λάβει όλα τα παραπάνω μέτρα ηλιοπροστασίας δεν σημαίνει, ότι η παραμονή του στον ήλιο μπορεί να είναι ανεξέλεγκτη. Το κατά πόσο αρχίζουμε να χάνουμε το μέτρο θα το καταλάβουμε παρατηρώντας το παιδί μας μετά το απογευματινό μπάνιο του στο σπίτι: Αν βλέπουμε ότι έχει κοκκινίσει αρκετά, αν γύρω από το μαγιό έχουν δημιουργηθεί έντονα σημάδια, είναι απαραίτητο αφενός να εφαρμόσουμε μια καλή ενυδατική και καταπραϋντική κρέμα και να αποφύγουμε να εκθέσουμε ξανά στον ήλιο το παιδί μας την επόμενη ημέρα, επιτρέποντας στην επιδερμίδα του να αναρρώσει ταχύτερα.

 

Πήρατε μέρος στο διαγωνισμό μας;

Αν θέλετε να προσφέρετε στα παιδιά σας την μέγιστη αντηλιακή προστασία, μην ξεχάσετε να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας για να κερδίσετε ένα από τα 5 αντηλιακά Kids Sun Care SPF50+ Wet Skin της Frezyderm.

 

 

 

Τα δημοφιλέστερα Βαπτιστικά για το Καλοκαίρι του 2020

Πρόκειται για την πιο λαμπερή ημέρα της μέχρι τότε ζωή του! Την ημέρα που θέλουμε να γιορτάσουμε περισσότερο από κάθε άλλη, όχι μόνο επειδή φέραμε στον κόσμο αυτό το υπέροχο πλάσμα, αλλά και επειδή μπορούμε επιτέλους να το συστήσουμε σε όλους τους αγαπημένους μας με το κανονικό του όνομα! Η βάπτιση του μωρού μας, για όσους τουλάχιστον αγαπάμε τα έθιμα, αποτελεί κορυφαία στιγμή που αξίζει να επενδυθεί με τα πια φωτεινά χρώματα –και τα πιο πολυτελή υφάσματα, θα προσθέσουμε εμείς…

Το δε τιμώμενο πρόσωπο οφείλει να είναι και αυτό που θα κλέψει την παράσταση, οπότε το σύνολο που θα του φορέσουμε, μετά την βάπτιση, πρέπει να είναι αντάξιο της μεγάλης αυτής γιορτής. Στην περίπτωση αυτή, ένας είναι ο online κατάλογος που έχει νόημα να «ξεφυλλίσετε» καθώς μόνο εκεί θα βρείτε την τελευταία λέξη της μόδας, με άριστη σχέση ποιότητας-τιμής, και φοβερή ποικιλία που ανταποκρίνεται σε κάθε στιλ: Το Vaptisi-Online.gr, το μεγαλύτερο e-shop Βαπτιστικών στην Ελλάδα, στο οποίο βρήκαμε 10 σχέδια που, χωρίς υπερβολή, μας έκλεψαν την καρδιά!

Υπέροχα βαπτιστικά ρούχα για κορίτσια

Νεραϊδένιο φόρεμα «Love at First Sight»

Απλά ονειρικό! Το υπέροχο αυτό φόρεμα, με το δαντελένιο κορσάζ σε V και το απίθανο μανίκι με πούπουλο θα αφήσει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό! Η σουρωτή μεσούλα καταλήγει σε τούλινη φούστα με κέντημα αστεράκι και τελείωμα ασορτί τρέσα με του κορσάζ. Διατίθεται μαζί με ασορτί κορδέλα για τα μαλλιά.

Δείτε το βαπτιστικό ρούχο εδώ.

Φόρεμα βγαλμένο από τα 50s!

Τι όμορφο μα και ευκολοφόρετο, αυτό το ανάλαφρο αμάνικο φόρεμα με μπούστο από γαλλική δαντέλα κορδονέ, χρυσή ζώνη πλεξίδα και διακοσμητικό τούλι πουά με τούλινο βολάν στο τελείωμα. Εσωτερικά έχει επενδυθεί με βαμβακερή φόδρα. Το φόρεμα ολοκληρώνεται με ένα υπέροχο λευκό λουλούδι στόλισμα στη μέση με πούπουλο και φτερό σε απόχρωση πράσινου φύλλου. Διατίθεται με ασορτί κορδέλα για τα μαλλιά!

Δείτε το βαπτιστικό ρούχο εδώ.

Ρομαντικό στιλ σε μοντέρνα γραμμή

Πόσο ιδιαίτερο αυτό το φόρεμα; Το στιλ του είναι μεν ρομαντικό, αλλά η γραμμή έχει πολύ μοντέρνα σχεδίαση με την δαντέλα κορδονέ στο κορσάζ, στα μανίκια και περιμετρικά δαντέλα σαντιγί στο τελείωμα της φούστας. Υπέροχο το κέντημα στην τούλινη φούστα, αλλά και η ζώνη, ιταλική βαμβακερή με υφασμάτινες ίνες. Την παράσταση, βέβαια, κλέβει το απίθανο μπλε λουλούδι στη μέση, το οποίο σετάρεται ιδανικά με εντυπωσιακή κορδέλα για τα μαλλιά.

Δείτε το βαπτιστικό ρούχο εδώ.

Φόρεμα για boho και ρομαντικά κορίτσια

Βγαλμένο από όνειρο, αυτό το boho φόρεμα εποχής με ρομαντική κεντητή δαντέλα εκρού λουλουδιών σε όλα τα βολάν, μέχρι χαμηλά στη φούστα. Εσωτερικά επενδύεται με κεντητό τούλι αστεράκια! Η φούστα είναι από βαμβακερό τούλι και φόδρα εσωτερικά. Έχει τρέσα-ζωνάκι με χειροποίητη πλεξίδα και διακοσμητικά χειροποίητα λουλούδια σε εκρού-χρυσό, φτερό με χρυσές λεπτομέρειες και ασορτί κορδέλα μαλλιών. Το λατρέψαμε!

Δείτε το βαπτιστικό ρούχο εδώ.

Για κορίτσια που κλέβουν την παράσταση

Απλά εντυπωσιακό! Αυτό το υπέροχο φόρεμα βάπτισης έχει διπλό κορσάζ που φοριέται με δύο διαφορετικούς τρόπους: Συνδυάζει τιράντα εσωτερικά και ριχτό δαντελένιο μανίκι που πέφτει στον ώμο στο ύψος του μπράτσου και σχηματίζει χαμόγελο στο μπούστο. Ξεκάθαρα πρόκειται για ένα φόρεμα υψηλής ραπτικής, με βολάν και δαντέλες και εσωτερικό πούα, διαφάνεια και ζωνάκι με πλεξίδα εκρού. Διατίθεται μαζί με φανταστική ασορτί κορδέλα για τα μαλλιά.

Δείτε το βαπτιστικό ρούχο εδώ.

Μοναδικά βαπτιστικά σύνολα για αγόρια

Στιλάτος και μποέμ

Σε αυτό το ολοκληρωμένο σετ 6 τεμαχίων κυριαρχούν οι μπλε ρουά και σιέλ αποχρώσεις. Το πουκάμισο έχει λευκή βάση με πολύ πυκνό τύπωμα σιέλ γραμμάτων με καλλιτεχνική γραφή που αποτελεί το πιο πρωτότυπο trend του καλοκαιριού. Το γιλέκο, όμως, που συνδυάζει πλέξη σε σιέλ μπλε και κουμπώνει με τρία κουμπιά με στραβό κούμπωμα, είναι αυτό που κλέβει την παράσταση! Συνδυάζεται τέλεια με μπλε ρουά καπαρντίνα παντελόνι. Στο σετ περιλαμβάνονται ζώνη, μονό ρουά παπιγιόν και ψάθινο καπέλο.

Δείτε το βαπτιστικό ρούχο εδώ.

Ένας μικρός αριστοκράτης

Σε αυτό το υπέροχο σετ ξεχωρίζει το πουκάμισο σε εκρού βάση με το διακριτικό τύπωμα από πολύχρωμα pale αστεράκια! Συνδυάζεται με 5 ακόμα τεμάχια, με μπλε γιλέκο με διακοσμητικά τσεπάκια, διπλό υφασμάτινο παπιγιόν από το ύφασμα του γιλέκου και του παντελονιού, δίχρωμη τιράντα ιμάντα και ψάθινο καπέλο.

Δείτε το βαπτιστικό ρούχο εδώ.

Καλοκαιρινός τύπος

Πολύ στιλάτο σετ 6 τεμαχίων που χαρακτηρίζεται από την μπλε ρουά απόχρωση και το ενισχυμένο ύφασμα στο μπροστινό μέρος του γιλέκου. Το πουκάμισο έχει λευκή βάση με κεντητά, μικρά μπλε αστεράκια και συνδυάζεται τέλεια με παντελόνι καπαρντίνα σε μπλε ρουά. Στο σετ περιλαμβάνεται μονό παπιγιόν σε μπλε ρουά, τιράντες και ψάθινο καπέλο.

Δείτε το βαπτιστικό ρούχο εδώ.

Για υπέρκομψους μικρούς κυρίους

Η νέα πρόταση της Stova Bambini για το φετινό καλοκαίρι είναι το χρώμα της μέντας που κυριαρχεί σε αυτό το σετ 6 τεμαχίων. Το πουκάμισο έχει λευκή βάση με διακριτικό τύπωμα αστεράκια σε απαλή απόχρωση μέντας και συνδυάζεται τέλεια τόσο με το γιλέκο όσο και με το παντελόνι καπαρντίνα στο χρώμα του πούρου και το διακοσμητικό ρέλι στο χρώμα της μέντας στις πίσω τσέπες. Στο σετ περιλαμβάνεται μονό υφασμάτινο παπιγιόν από το ύφασμα του παντελονιού, διακοσμητικές τιράντες από το ύφασμα του γιλέκου και ψάθινο καπέλο.

Δείτε το βαπτιστικό ρούχο εδώ.

Μοδάτος από… κούνια!

Αν θέλετε πραγματικά ο μικρούλης σας να κλέψει την παράσταση, αυτό το σετ 6 τεμαχίων σε μοναδικό baby blue και navy αποχρώσεις είναι ό,τι ακριβώς ψάχνετε, αφού απογειώνει σχεδιαστικά το κοστούμι και διατηρεί μια παιδικότητα στο στυλ. Το πεντελόνι σε light σιέλ απόχρωση δένει με το navy γιλέκο, το μοναδικό κοντό της συλλογής για να αναδεικνύει το μοναδικό τύπωμα του πουκαμίσου σε όλα τα χρώματα του μπλε! Στο σετ περιλαμβάνεται  ξύλινο παπιγιόν, ζώνη ιμάντα και ψάθινο καπέλο.

Δείτε το βαπτιστικό ρούχο εδώ.

Για να δείτε όλη την Συλλογή με τα δημοφιλέστερα Βαπτιστικά για το Καλοκαίρι του 2020 πατήστε εδώ.

Με αυτή την προσφορά στο αγαπημένο μας εμπορικό… το shopping στις εκπτώσεις έχει έναν μόνο προορισμό!

Όλα ήρθαν πάνω-κάτω φέτος και οι τελευταίοι μήνες μας έδωσαν να καταλάβουμε όσο ποτέ άλλοτε την αξία της υπομονής και των σωστών επιλογών.

Υπομονή στο lockdown έκανα πολλή. Ως προς την αναμονή για τις θερινές εκπτώσεις, όμως, η υπομονή μου αρχίζει να εξαντλείται και το μόνο που με κάνει να συγκρατούμαι έως τις 13 Ιουλίου είναι η φανταστική προσφορά του αγαπημένου μου εμπορικού κέντρου που θα με βρει κερδισμένη όχι μόνο τώρα, αλλά και το φθινόπωρο!

Στο εμπορικό κέντρο AVENUE, λοιπόν, οι εκπτώσεις ξεκινούν, σε ένα περιβάλλον απόλυτης ασφάλειας, αλλά και μεγάλης ποικιλίας καταστημάτων που καλύπτουν κάθε μας ανάγκη.

Εκεί, από τις 13 έως και το τέλος του Ιουλίου μας περιμένει και μία απίθανη έκπληξη: Πραγματοποιώντας αγορές άνω των 100 ευρώ (πολύ εύκολο αν σκεφτεί κανείς πόσα νέα ρούχα και αξεσουάρ χρειαζόμαστε εμείς και τα παιδιά!), παίρνουμε ένα κουπόνι συμμετοχής στον διαγωνισμό που θα κληρώσει 10 δωροεπιταγές των 100 ευρώ! Με αυτές τις δωροεπιταγές μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τις φθινοπωρινές μας αγορές, σε όλες τις νέες συλλογές των καταστημάτων του AVENUE από την 1η έως και τις 15 Σεπτεμβρίου!

Γιατί το AVENUE είναι η σωστή επιλογή για shopping στις εκπτώσεις

Κάτι τέτοιες «εκπλήξεις» που ωφελούν τον καταναλωτή είναι ένας μόνο λόγος που με κάνουν να ξεχωρίζω το AVENUE από τα υπόλοιπα εμπορικά κέντρα.

Τους υπόλοιπους λόγους θα τους ανακαλύψετε φτάνοντας εκεί: Το άνετο, ευρύχωρο, εύκολο parking που δεν με κάνει να ανησυχώ αν θα βρω εύκολα το αυτοκίνητό μου είναι σίγουρα βασικό, καθώς και η τεράστια ποικιλία καταστημάτων, στα οποία βρίσκω ό,τι μπορεί να χρειάζομαι εγώ, τα παιδιά ή το σπίτι. Επιπλέον, εκεί θα πάω, αν χρειαστώ, κομμωτήριο, εκεί θα βρω εύκολα ταχυδρομείο και φαρμακείο, ενώ όση ώρα ψωνίζω ή απολαμβάνω έναν καφέ, μπορώ να αφήσω και το αμάξι για πλύσιμο.

Επιπλέον, οι χώροι του είναι πολύ άνετοι και εξαιρετικά φιλικοί για μικρά παιδιά, αλλά και για καρότσια, αλλά και η ατμόσφαιρα είναι πεντακάθαρη χάρη στον συνεχή εξαερισμό που σου ενισχύει την αίσθηση ασφάλειας.

Εν όψει των εκπτώσεων, λοιπόν, και χάρη στον ωραιότατο διαγωνισμό που μας βάζει στην κλήρωση για τα 100 ευρώ, το AVENUE παίρνει ξεκάθαρο προβάδισμα και γίνεται ο απόλυτος προορισμός για τις καλοκαιρινές μας αγορές!

10 τυχεροί κερδίζουν προϊόντα Clinofar για το καλοκαιρινό νεσεσέρ του μωρού!

Ετοιμάζεστε για τις καλοκαιρινές διακοπές με το μωρό σας και θέλετε να έχετε μαζί σας όλα τα απαραίτητα για λιγότερα κλάματα και κακή διάθεση;

Οι αμπούλες και ο ρινικός αποφρακτήρας Clinofar είναι οι σύμμαχοί σας!

Ακόμη και το καλοκαίρι η μπουκωμένη μυτούλα κάνει την εμφάνισή της, ταλαιπωρώντας έντονα το μωρό σας αλλά και εσάς, για τον απλούστατο λόγο ότι το μωρό δεν ξέρει ακόμα να φυσά τη μύτη του. Ως αποτέλεσμα, του δημιουργεί γκρίνια και δεν το αφήνει να απολαύσει ξέγνοιαστο τον ύπνο, το φαγητό και το παιχνίδι του.

O ρινικός αποφρακτήρας  Clinofar δεν πρέπει να λείπει από τη λίστα σας:

– Είναι εύκολος στη χρήση
– Ανακουφίζει γρήγορα
– Διαθέτει ανταλλακτικά φίλτρα μιας χρήσης και δε χρειάζεται να αλλάζετε ολόκληρο το ρύγχος
– Είναι σε μικρή βολική κασετίνα για τις διακοπές
– Έχει ειδικό εύκαμπτο και απαλό ρύγχος
– Δεν περιέχει τη χημική ουσία BPA

 

Μάθετε περισσότερα για τις αμπούλες και τον ρινικό αποφρακτήρα Clinofar εδώ

 

Tο δώρο του διαγωνισμού

Το Clinofar, η Νο1 μάρκα που εμπιστεύονται οι μαμάδες τις τελευταίες δεκαετίες, κάνει δώρο σε 10 τυχερές μανούλες αμπούλες και τον ρινικό αποφρακτήρα με τα ανταλλακτικά φίλτρα για διασφαλίσετε την καθαρή μυτούλα του μωρού σας και στις καλοκαιρινές σας διακοπές!

To Clinofar πλαστικές αμπούλες μιας χρήσης είναι Ιατροτεχνολογικό Προϊόν Κατηγορίας ΙΙa με βάση την Οδηγία 93/42/ΕΟΚ περί Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων.

O Clinofar ρινικός αποφρακτήρας είναι Ιατροτεχνολογικό Προϊόν Κατηγορίας Ι με βάση την Οδηγία 93/42/ΕΟΚ περί Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων

Πώς θα κερδίσετε τα δώρα Clinofar:

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την 15/07/ 2020 στις 15:00 μ.μ.

 

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και 10 τυχεροί θα κερδίσουν από μία συσκευασία Clinofar 30 αμπούλες, ένα ρινικό αποφρακτήρα Clinofar και ανταλλακτικά φίλτρα Clinofar.

Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 15/07/2020 θα διεξαχθεί από το infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).

Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.

Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.

Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας στα γραφεία του Infokids.gr.

Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην infokids.gr, σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθρογραφία) καθώς και διαγωνισμούς. Η infokids.gr δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την infokids.gr. Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείτε ξανά. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εάν δεχθείτε τα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην infokids.gr για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!

Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού εκτός Αθηνών συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην εταιρεία που παραχωρεί το δώρο ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου.

O Διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι:

 1. Νίκος Πατεδάκης

 2. Ελίζα Σφέικου

 3. Αλεξάνδρα Τσέκα

 4. Φωτεινή Τζελήση

 5. Άρης Στελλάτος

 6. Μαρία Βλαχογιάννη

 7. Ιφιγένεια Δροσοπούλου

 8. Κουρέντζα Κερασιά

 9. Περικλής Κολιάτσος

 10. Σοφία Μπαλάφα

 

 

 

Ώρα για διακοπές! 4+1 must haves που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ του μωρού σας

Οι καλοκαιρινές διακοπές είναι συνδεδεμένες με την ξεκούραση, τη χαλάρωση και τις όμορφες στιγμές! Αν είστε όμως γονείς, πρέπει να φροντίζετε και για την καλή υγεία του μωρού σας, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που προσέχουμε όλοι περισσότερο. Για ξέγνοιαστες διακοπές, χωρίς κλάματα και κακή διάθεση μην ξεχάσετε 5 must haves για το νεσεσέρ του μωρού σας!

1. Αμπούλες φυσιολογικού ορού για μυτούλα, αυτάκια και ματάκια

Ο απόλυτος σύμμαχος για καθαρές μυτούλες, αυτάκια και ματάκια! Σας προτείνουμε τις αμπούλες Clinofar: είναι υγιεινές και ασφαλείς, δεν περιέχουν συντηρητικά, καθιστώντας τες ιδανικές για καθημερινή χρήση. Είναι αποστειρωμένες καθώς είναι μιας χρήσης και είναι κατάλληλες και για καθαρισμό πληγών και τραυμάτων. Και το πιο σημαντικό για τις διακοπές… είναι εύκολες στη χρήση και πρακτικές και μπορείτε να τις έχετε πάντα και παντού μαζί σας!

2. Ρινικός αποφρακτήρας

Τι κι αν βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, η υγιεινή της μύτης απαιτεί προσοχή κάθε εποχή, ιδιαίτερα στα μωρά, που μέχρι την ηλικία του 1 έτους αναπνέουν αποκλειστικά από αυτή! Και όπως όλοι ξέρουμε βουλωμένη μυτούλα ίσον κακή διάθεση, δυσκολία στον ύπνο και το φαγητό, κλάματα και γενικά ταλαιπωρία για το μωρό αλλά και για εσάς.

Η πρότασή μας είναι ο ανανεωμένος ρινικός αποφρακτήρας Clinofar! Είναι ένα προϊόν που θα αγαπήσουν όλοι οι γονείς, καθώς αποτελεί την πιο εύχρηστη και βολική επιλογή.

Διαθέτει εύκαμπτο και απαλό ρύγχος για να προσαρμόζεται εύκολα στα μικρά ρουθουνάκια και απομακρύνει γρήγορα τις ρινικές εκκρίσεις, με ασφάλεια, ενώ είναι φιλική για το μωρό σας αφού δεν περιέχει τη χημική ουσία BPA.

Η χρήση του είναι απλή και φιλική προς το περιβάλλον καθώς αλλάζετε μόνο το ειδικό ανταλλακτικό φίλτρο που συγκεντρώνει τη βλέννα και όχι ολόκληρο το ρύγχος. Και φυσικά η  συσκευασία του, σε μικρή βολική κασετίνα, σας δίνει τη δυνατότητα να τον έχετε παντού μαζί σας για να προσφέρετε ανακούφιση στο μωρό σας ανά πάσα στιγμή.

Χρήσιμες συμβουλές:

 • Χρησιμοποιήστε το ρινικό αποφρακτήρα Clinofar πριν από το γεύμα και τον ύπνο του μωρού σας για να μπορεί να τρώει και να κοιμάται καλύτερα.
 • Πριν την εφαρμογή, μιλήστε τρυφερά στο μωρό σας, εξηγώντας του τι θα κάνετε.
 • Κατά την εφαρμογή, δώστε στο μωρό σας να παίζει με το αγαπημένο του κουκλάκι.
 • Για καλύτερα αποτελέσματα, συνδυάστε με τις αμπούλες Clinofar πριν χρησιμοποιήσετε το ρινικό αποφρακτήρα για να ενυδατώσετε τις μυξούλες.

  3. Αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας και καπέλο

Η προστασία από τη βλαβερή ηλιακή ακτινοβολία είναι απολύτως απαραίτητη για όλους μας πόσο μάλλον για την ευαίσθητη επιδερμίδα του μωρού. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας για την επιλογή του κατάλληλου αντηλιακού προϊόντος αλλά σίγουρα καλό θα ήταν να κρατάτε το μωρό μακριά από τον ήλιο το διάστημα μεταξύ 11 το πρωί έως 3 το μεσημέρι και να φοράει πάντα το καπελάκι του… άλλωστε του δίνει και στυλ!

4. Υγρό αντισηπτικό ή μαντηλάκια

Η προσωπική μας υγιεινή είναι τώρα πιο αναγκαία από ποτέ. Επομένως είναι απαραίτητο να έχουμε πάντα μαζί μας ένα αποτελεσματικό μέσο καθαρισμού των χεριών μας, ειδικά όταν η πρόσβαση σε νερό και σαπούνι είναι δύσκολη, όπως όταν βρισκόμαστε στην παραλία ή σε εξωτερικό χώρο, πριν ταΐσουμε ή πάρουμε αγκαλιά το μωρό μας.

5. Το αγαπημένο του παιχνίδι

Και φυσικά δεν μπορεί να λείπει από την λίστα μας, το αγαπημένο του παιχνίδι για να του κρατά συντροφιά!

 

To Clinofar πλαστικές αμπούλες μιας χρήσης είναι Ιατροτεχνολογικό Προϊόν Κατηγορίας ΙΙa με βάση την Οδηγία 93/42/ΕΟΚ περί Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων.

Το  Clinofar ρινικός αποφρακτήρας είναι Ιατροτεχνολογικό Προϊόν Κατηγορίας Ι με βάση την Οδηγία 93/42/ΕΟΚ περί Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων

Διαβάστε ακόμα:

Λέμε αντίο στη βουλωμένη μυτούλα με τον ΝΕΟ αποφρακτήρα Clinofar!

Μπουκωμένη μυτούλα; Αντιμετωπίστε το πρόβλημα σωστά

 

Μεγάλος διαγωνισμός Infokids.gr: Προϊόντα Clinofar για το καλοκαιρινό νεσεσέρ του μωρού!

Δηλώστε συμμετοχή στον μεγάλο μας διαγωνισμό και κερδίστε αμπούλες και ρινικό αποφρακτήρα με τα ανταλλακτικά φίλτρα για διασφαλίσετε την καθαρή μυτούλα του μωρού σας και στις καλοκαιρινές σας διακοπές!

 

 

Αυτό είναι το μυστικό για να μεγαλώσουμε παιδιά με αυτοπεποίθηση και δύναμη ψυχής!

Η αυτοπεποίθηση είναι αναμφίβολα μία από τις μεγαλύτερες αρετές, τις οποίες μπορεί να εμφυσήσει ένας γονιός στο παιδί του.

Θα μπορούσε χαρακτηριστικά να περιγραφεί ως μια αόρατη πανοπλία που θα προφυλάξει το παιδί από κάθε είδους αναποδιές και δυσκολίες, οι οποίες θα εμφανιστούν στο δρόμο του και δυνητικά θα μπορούσαν να του “κλέψουν” το χαμόγελο από τα χείλη.

Εξάλλου, όπως επισημαίνουν και οι ειδικοί, όταν δεν πιστεύουμε πρώτα οι ίδιοι στον εαυτό μας, είναι σχεδόν αδύνατον να αποδείξουμε τις δεξιότητές μας στους υπόλοιπους –άρα και να εξελιχθούμε όσο θα μπορούσαμε.

Γονείς, σταθείτε δίπλα στο παιδί σας

Οι γονείς χρειάζεται κάθε μέρα να προσπαθούν να εξασκούν και να βελτιώνουν τις ικανότητες του παιδιού τους. Η αποδοχή, η αγάπη και η στοργή από τους γονείς είναι τα πιο απαραίτητα συστατικά για την καλλιέργεια υψηλής αυτοπεποίθησης. Η εσωτερική ασφάλεια που προσφέρει το οικογενειακό περιβάλλον είναι καθοριστικής σημασίας για να μπορέσει με τη σειρά του το παιδί να ανταποκριθεί με σιγουριά στις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει.

Πολύτιμος αρωγός σε αυτή την προσπάθεια των γονιών είναι το βιβλίο “Μεγαλώνοντας παιδιά με αυτοπεποίθηση” της Nessia Laniado που μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Πεδίο.

Έχοντας ως βάση την παραδοχή ότι “Αισιόδοξοι δεν γεννιόμαστε, γινόμαστε. Μαθαίνουμε να έχουμε ανοσία στην απάθεια και στην αποθάρρυνση κυρίως κατά την παιδική μας ηλικίας”, η συγγραφέας έγραψε έναν οδηγό ανατροφής που αξίζει να διαβάσει κάθε γονιός που θέλει να αναθρέψει ένα παιδί με αυτοπεποίθηση, το οποίο μεγαλώνοντας θα εξελιχθεί σε έναν αυτόνομο άνθρωπο που θα έχει όλα τα εφόδια και τις δεξιότητες να προστατεύει τον εαυτό του όταν δεν θα είναι εκεί ο γονιός για να το καθοδηγήσει.

Πρόκειται για ένα αξιόλογο εγχειρίδιο ανατροφής παιδιών με αυτοπεποίθηση και ασιοδοξία, που σε καμιά περίπτωση δεν κουράζει ή “βαραίνει” τον αναγνώστη λειτουργώντας με διδακτισμό. Ακριβώς το αντίθετο, όντας πυκνογραμμένο και βασισμένο σε αληθινές μαρτυρίες παιδιών και γονιών δίνει τις απαντήσεις σε κάθε ζήτημα χωρίς να πλατιάσει και να δυσκολέψει τον αναγνώστη μέσα από κείμενα γραμμένα σε επιστημονική γλώσσα. Τα συμπεράσματα κάθε κεφαλαίου προκύπτουν αβίαστα και έτσι οι σωστές εντολές αφομοιώνται άμεσα.<

Πέραν των αληθινών μαρτυριών στα συν του βιβλίου συγκαταλέγεται και η παράθεση παραδειγμάτων δύσκολων καταστάσεων που εύλογα στρεσάρουν τα παιδιά και τα αποσυντονίζουν. Μέσα από τα παραδείγματα αυτά, προτείνεται ο ενδεδειγμένος τρόπος αντιμετώπισης από πλευράς των παιδιών και έτσι οι γονείς μαθαίνουν πώς θα τα διδάξουν να χειρίζονται αντίστοιχες καταστάσεις.
Σε μια εποχή όπως η δική μας, που μοιραία τα παιδιά αναγκάζονται να μεγαλώσουν μέσα σε κλίμα ανασφάλειας λόγω της περιρρέουσας κοινωνικό-οικονομικής κατάστασης, είναι υποχρέωση των γονιών να φροντίσουν την ψυχική ανθεκτικότητα των παιδιών, βοηθώντας τα να μην το βάζουν κάτω, όσα στραβά και αν τους συμβούν.

Πώς μπορούμε να εμφυσήσουμε στα παιδιά μας ένα αίσθημα σιγουριάς και ασφάλειας σε έναν αβέβαιο και ανασφαλή κόσμο;

Σας προτρέπω με την πρώτη ευκαίρια να διαβάσετε αυτό το βιβλίο και είμαι σίγουρη ότι θα συμβάλλει και στον δικό σας τρόπο ανατροφής των παιδιών. Αποδεχθείτε την πρόσ(κ)ληση, ξεκινήστε την ανάγνωση και σίγουρα θα βρείτε τα “όπλα” για να μεγαλώσετε παιδιά με αισιοδοξία που θα λύνουν προβλήματα, αντί να βουλιάζουν σε αυτά. Το μέλλον τους, έτσι, αναπόφευκτα προδιαγράφεται πιο όμορφο και φωτεινό, γιατί όταν πιστεύεις στις δυνάμεις τους, τίποτα δεν είναι ανέφικτο!

Παιχνίδια στον κύκλο: Ο πρώτος σπουδαίος Σταθμός στη ζωή των μικρών μας

Κάθε χρόνος στη ζωή του παιδιού μας είναι πολύτιμος, όμως αναφορικά με την ανάπτυξή του έχει αποδειχθεί από τους επιστήμονες, ότι τα πέντε πρώτα χρόνια είναι τα πιο σημαντικά. Είναι σε εκείνα τα χρόνια που το παιδί μας «χτίζει» την ψυχοσύνθεσή του και αποκτά τα βασικά θεμέλια του τι άνθρωπος πρόκειται να γίνει. Στα 5 αυτά πρώτα χρόνια, το παιδί μας θα μάθει να ξεχωρίζει την αποδεκτή από τη μη αποδεκτή συμπεριφορά, τα όρια, την ενσυναίσθηση και θα λάβει τα σημαντικότερα κοινωνικά εφόδια που θα το συνοδεύουν για την υπόλοιπη ζωή του.

Είναι, λοιπόν, σαφές, ότι το περιβάλλον στο οποίο θα βρεθεί το παιδί μας αυτά τα πρώτα χρόνια παίζει τον σημαντικότερο ρόλο στην ανάπτυξή του αυτή. Και αν το σπίτι και η οικογένεια αποτελούν το πρώτο «σχολείο», το οποίο φροντίζουμε να του παρέχει όλα τα απαραίτητα εφόδια, το πραγματικό πρώτο «σχολείο» είναι εκείνο που θα πρέπει να συμπληρώνει αρμονικά το έργο των γονιών.

Ένας κύκλος αγάπης και εκπαίδευσης ανοίγει…

Τα «Παιχνίδια στον κύκλο» ανοίγουν την αγκαλιά τους και υποδέχονται παιδιά ηλικίας από 2,5 έως 6 ετών και τους γονείς τους, σε έναν ανανεωμένο χώρο 210 τ.μ. που λειτουργεί ως ανοιχτό σχολείο προσχολικής και πρωτοσχολικής εκπαίδευσης.

Δίνοντας έμφαση στις βασικές ανάγκες του παιδιού για αυτονομία, για συνεχή και ελεύθερο πειραματισμό, το σχολείο αυτό έβγαλε τις πόρτες, «κατέβασε» τα παιχνίδια και τα υλικά στο ύψος των παιδιών, δημιούργησε χώρους κουκλοθεάτρου, μεταμφίεσης, συμβολικού παιχνιδιού, βιβλιοθήκης, δωμάτια μουσικής και εικαστικών, αλλά και κουζίνα με πάγκο μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, και έκανε τους λιλιπούτειους μαθητές μέλη μιας μεγάλης οικογένειας.

Εκεί, τα παιδιά είναι ελεύθερα να κινούνται σύμφωνα με τις ανάγκες τους, επιλέγοντας κάθε φορά τον χώρο και το παιχνίδι τους, αλλά και τον τρόπο με τον οποίον θέλουν να «ρουφήξουν» τη νέα γνώση.

Σε αυτό το σχολείο δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην αισθητηριακή αγωγή, στην καλλιέργεια δηλαδή των αισθήσεων, τόσο μέσα από το παιχνίδι όσο και μέσα από υλικά και δραστηριότητες που συχνά προκύπτουν αυθόρμητα, κατά την διάρκεια του καθημερινού προγράμματος.

Και όταν τα παιδιά χορτάσουν τους υπέροχους, ευήλιους και φιλόξενους εσωτερικούς χώρους του σχολείου, η καταπράσινη αυλή τους δίνει μια ακόμα ιδανική ευκαιρία να πειραματιστούν, να γίνουν μικροί μάγειροι στην λασποκουζίνα, να κρυφτούν στο σπιτάκι ή να αυτοσχεδιάσουν και να επιδοθούν στη σωματική άσκηση.

«Αν τα παιδιά νιώθουν ασφαλή παίρνουν ρίσκα, κάνουν ερωτήσεις, κάνουν λάθη, μαθαίνουν να εμπιστεύονται, μοιράζονται τα συναισθήματά τους και μεγαλώνουν», Alfie Kohn

 

Ολόκληρη η φιλοσοφία του παιδικού σταθμού και νηπιαγωγείου «Παιχνίδια στον Κύκλο» βασίζεται στην ιδέα, ότι κάθε παιδί είναι μοναδικό, ισχυρό, ικανό και ανθεκτικό. Στο σχολείο αυτό, λοιπόν, με άξονα το παιχνίδι, την τέχνη και την επαφή με το φυσικό περιβάλλον, τα παιδιά εξερευνούν, πειραματίζονται, δημιουργούν, σκέφτονται και μαθαίνουν να συμπορεύονται.

Μέσα από τη βιωματική μάθηση, τα παιδιά διδάσκονται με τρόπο ουσιαστικό και χάρη στην ασφάλεια που νιώθουν εκεί, εξασκούνται στο να παίρνουν πρωτοβουλίες, να πειραματίζονται και να δημιουργούν.

Αν αναζητάτε ένα σχολείο με το οποίο θα μοιράζεστε ένα κοινό όραμα για τα πρώτα σπουδαία χρόνια της ανάπτυξης του παιδιού σας, ο δικό σας κύκλος ανοίγει και κλείνει εδώ.

Παιχνίδια στον Κύκλο

Κέντρο Προσχολικής Αγωγής

Ισοκράτους 14, Ζωγράφου

Αυτό είναι το laser που θα σου προσφέρει την πιο πετυχημένη θεραπεία μόνιμης αποτρίχωσης

Όταν οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν και τα… ρούχα κονταίνουν, όταν οι διακοπές πλησιάζουν και τα καθημερινά μπάνια στη θάλασσα είναι γεγονός, το τελευταίο πράγμα που θέλουμε να μας απασχολεί είναι η αντιαισθητική τριχοφυΐα στις περιοχές του σώματος που εκτίθενται.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να απαλλαγούμε από αυτήν, όμως κανείς δεν συγκρίνεται με την laser αποτρίχωση, χάρη στην οποία τα αποτελέσματα είναι οριστικά και… εντυπωσιακά!

Στα ιατρεία της Elite Plastic Sugery τη λύση στην laser αποτρίχωση δίνει το μηχάνημα Alexandrite 7ης γενιάς του Αμερικάνικου οίκου Candela το Gentle pro & max, το οποίο πρώτος ο πλαστικος χειρουργος κ. Γεωργιος Σαμουρης έφερε. Ο λόγος για την πιο σύγχρονη εξέλιξη τεχνολογίας στο laser Αλεξανδρίτη, για ταχύτερα, αποδοτικότερα και μόνιμα αποτελέσματα στη laser αποτρίχωση.

Αν σκέφτεστε να κάνετε το δώρο της laser αποτρίχωσης στον εαυτό σας, οι ειδικοί της Elite Plastic Sugery απαντούν σε όσα μπορεί να σας απασχολούν:

Ποια είδη laser αποτρίχωσης υπάρχουν;

Τρία είναι τα είδη laser αποτρίχωσης που χρησιμοποιούνται στην Δερματολογία. Το laser αποτρίχωσης Alexandrite (αλεξανδρίτη) που εκπέμπει στα 755 nm και είναι το αποτελεσματικότερο. Με τον όρο λέιζερ αποτρίχωση αλεξανδρίτη αναφερόμαστε σε πλήθος μηχανημάτων διαφόρων γενιών και εταιρειών. Ενδεικτικά αναφέρονται οι πιο γνωστές εταιρίες: Candela, laser alexandrite . Το πιο γρήγορο και αποτελεσματικό είναι το laser αποτρίχωσης Candela Gentle Lase PRO που είναι και το τελευταίας γενιάς και το πρώτο σε χρήση σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Πότε πρέπει να γίνεται laser αποτρίχωση;

Η laser αποτρίχωση γίνεται συνήθως για αισθητικούς λόγους. Υπάρχουν όμως και ιατρικοί λόγοι που επιβάλλουν τη laser αποτρίχωση. Συχνά μετά από ξύρισμα, κερί ή αποτριχωτικές μηχανές δημιουργείται θυλακίτιδα (σπυράκια). Στην περίπτωση αυτή η laser αποτρίχωση είναι επιβεβλημένη για να μην μείνουν μόνιμα σημάδια στις περιοχές αυτές.

Επίσης σε περιπτώσεις ευρυαγγειών στα κάτω άκρα ή ερεθισμών μετά από κερί ή αποτριχωτικές κρέμες, η laser αποτρίχωση είναι η μόνη λύση. Σε υπερτρίχωση ή δασυτριχισμό λόγω ορμονικών διαταραχών, είναι η μόνη που μπορεί να εγγυηθεί μόνιμα αποτελέσματα.

Άλλοι ιατρικοί λόγοι που επιβάλλουν τη laser αποτρίχωση είναι οι ερεθισμοί και οι δερματίτιδες που οφείλονται στο κερί και τις αποτριχωτικές κρέμες. Αποτρίχωση με laser πρέπει επίσης να γίνεται όταν οι τρίχες μετά από άλλες μεθόδους εισχωρούν μέσα στο δέρμα και προκαλούν σημάδια, κυρίως στα κάτω άκρα.

Σε περιπτώσεις που υπάρχει ιστορικό θηλωμάτων ή κονδυλωμάτων η laser αποτρίχωση είναι η μόνη σωστή μέθοδος αποτρίχωσης, προκειμένου να μην πολλαπλασιαστούν και επεκταθούν οι βλάβες αυτές.

Ασθενείς που έχουν ιστορικό κύστης κόκκυγα, θα πρέπει να προβαίνουν απαραιτήτως σε laser αποτρίχωση, δεδομένου ότι η νόσος αυτή οφείλεται στην παγίδευση τριχών στην μεσογλουτιαία χώρα.

Laser αποτρίχωση, λοιπόν, θα πρέπει να γίνεται όταν επιθυμείται μόνιμο και οριστικό τέλος στην ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.

Τι πρέπει να γνωρίζω πριν την συνεδρία laser αποτρίχωσης;

Πριν τη συνεδρία laser αποτρίχωσης οι τρίχες θα πρέπει να έχουν μήκος 2-3 mm. Ο ιατρός σαρώνει με το laser όλη την έκταση της περιοχής. Χάρη στα δύο συστήματα ψύξης, η συνεδρία της laser αποτρίχωσης είναι πρακτικά ανώδυνη και εύκολη διαδικασία. Οι συνεδρίες laser αποτρίχωσης επαναλαμβάνονται κάθε 2 περίπου μήνες και συνήθως απαιτούνται 5-6 για την οριστική αποτρίχωση.

Τι πρέπει να ξέρω για το laser αποτρίχωσης Αλεξανδρίτη, Candela Gentle Lase Pro

Μετά τη laser αποτρίχωση μπορεί να υπάρχει παροδικό ερύθημα που υποχωρεί μετά από λίγες ημέρες. Θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν μετά τη laser αποτρίχωση ενυδατικές κρέμες που θα συστήσει ο δερματολόγος. Καλό είναι να χρησιμοποιηθεί αντηλιακό στην περιοχή που έχει γίνει η αποτρίχωση τις επόμενες ημέρες. Με το νέο laser αποτρίχωσης Candela Gentle Lase PRO, η διάρκεια παλμού μεταβάλλεται και η laser αποτρίχωση είναι ασφαλής και το καλοκαίρι, καθώς και σε ελαφρώς μαυρισμένα δέρματα.

Πριν τη συνεδρία αποτρίχωσης με λέιζερ οι τρίχες θα πρέπει να έχουν μήκος 2-3 mm. Ο ιατρός σαρώνει με το λέιζερ όλη την έκταση της περιοχής. Χάρη στα δύο συστήματα ψύξης, η συνεδρία της λέιζερ αποτρίχωσης είναι πρακτικά ανώδυνη και εύκολη διαδικασία.

Οι συνεδρίες λέιζερ αποτρίχωσης επαναλαμβάνονται κάθε 2 μήνες αυξάνοντας σταδιακά τα μεσοδιαστήματα από συνεδρία σε συνεδρία και συνήθως απαιτούνται 6-7 θεραπείες για την οριστική αποτρίχωση.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της Laser Αποτρίχωσης

Η laser αποτρίχωση υπερτερεί των άλλων μεθόδων, καθώς είναι η μόνη επιστημονικά αποδεκτή μέθοδος απαλλαγής ανεπιθύμητης τριχοφυΐας. Το ξυράφι και το κερί προκαλούν συχνά ερεθισμούς, θυλακίτιδα, αύξηση της τριχοφυΐας, επιδείνωση ευρυαγγειών, χαλάρωση δέρματος, κάτι που δεν ισχύει στην laser αποτρίχωση. Οι αποτριχωτικές κρέμες προκαλούν δερματίτιδες και δεν έχουν ουσιαστικό αποτέλεσμα, σε αντίθεση με τη laser αποτρίχωση.

Υπάρχουν αντενδείξεις και ανεπιθύμητες ενέργειες;

Ουσιαστικές αντενδείξεις δεν υπάρχουν για τη laser αποτρίχωση. Η φωτοδερματίτιδα και η φωτοευαισθησία είναι σχετικές αντενδείξεις για laser αποτρίχωση, καθώς και η λήψη φωτοευαισθητοποιών φαρμάκων. Παλαιότερα είχε υπερτονιστεί η πιθανή έξαρση ψωρίασης και λεύκης μετά από laser αποτρίχωση λόγω του φαινομένου koebner.

Σήμερα γίνεται λειζερ αποτρίχωση με τα τελευταίας γενιάς μηχανήματα χωρίς ανεπιθύμητες ενέργειες σε σταθερές μορφές ψωρίασης και λεύκης. Σχετική αντένδειξη είναι η κύηση και η γαλουχία, ενώ πλέον οι περισσότεροι γυναικολόγοι επιτρέπουν την laser αποτρίχωση σε κύηση και θηλασμό, καθώς δεν επιφέρει κινδύνους για το έμβρυο και το νεογνό.

Ανεπιθύμητες ενέργειες προκύπτουν από τη laser αποτρίχωση όταν δεν τηρούνται οι οδηγίες από τον ασθενή ή όταν ο χειρισμός δεν γίνεται από έμπειρο δερματολόγο ή υπό την επίβλεψή του. Τέτοιες είναι οι υποχρωμίες ή υπερχρωμίες που όμως υποχωρούν με την πάροδο του χρόνου. Παροδικό ερύθημα και περιθυλακικό οίδημα μπορεί να εμφανιστεί μετά από laser αποτρίχωση που υποχωρούν όμως μετά από λίγες ώρες.

Το laser αποτρίχωσης ουσιαστικά είναι φως και δεν έχει καμία επίδραση σε δομές του δέρματος που δεν έχουν μελανίνη, όπως οι λεμφαδένες και ο μαζικός αδένας (μαστός).

Πού εφαρμόζεται η Laser Αποτρίχωση

Η laser αποτρίχωση εφαρμόζεται σε κάθε περιοχή που υπάρχει τριχοφυΐα όπως:

 • laser αποτρίχωση προσώπου (άνω χείλος, παρειές, πηγούνι, ζυγωματικά, φαβορίτες, φρύδια)
 • laser αποτρίχωση χεριών (βραχίονες, αντιβράχια)
 • laser αποτρίχωση μασχάλη
 • laser αποτρίχωση μπικίνι
 • laser αποτρίχωση πόδια (κνήμες, μηροί)
 • Άλλες περιοχές όπως στήθος, οσφύς (μέση), κοιλιά, γλουτοί κλπ.

Η λέιζερ αποτρίχωση εφαρμόζεται σε κάθε περιοχή που υπάρχει τριχοφυΐα όπως:

 • Πρόσωπο (ζυγωματικά, φαβορίτες, φρύδια, full face)
 • Πλάτη
 • Στήθος – Κοιλιά
 • Χέρια (βραχίονες, αντιβράχια)
 • Μασχάλη
 • Γλουτοί
 • Πόδια (κνήμες, μηροί)
 • Αυτιά – Μύτη

Οι πιο δημοφιλείς περιοχές στους άνδρες είναι η Ριζική αποτρίχωση πλάτης και η Ριζική αποτρίχωση στήθους.

Είναι ακριβή η αποτρίχωση με λέιζερ; Ποιο είναι ακριβώς το κόστος της αποτρίχωσης λέιζερ;

Η αποτρίχωση με λέιζερ είναι η οικονομικότερη μέθοδος αποτρίχωσης αν αναλογιστεί κανείς ότι το αποτέλεσμα είναι μόνιμο.

Το κόστος της αποτρίχωσης με λέιζερ είναι πλέον προσιτό σε όλους και δεν αποτελεί εμπόδιο. Ειδικό χαμηλό κόστος αποτρίχωσης με λέιζερ πετυχαίνει κανείς επιλέγοντας πακέτα 8-9 συνεδριών.

Elite Plastic Surgery

Τηλ. Επικοινωνίας: 211-4115398,210-8940550