Αρχική Famous Parents Β. Καγιά, Στ. Τσιμτσιλή και Ρ. Ρέβη στην εκστρατεία ‘‘Enjoy the Ride’’ της Inglesina

Β. Καγιά, Στ. Τσιμτσιλή και Ρ. Ρέβη στην εκστρατεία ‘‘Enjoy the Ride’’ της Inglesina

H Inglesina, με αφορμή τον εορτασμό της Ημέρας της Μητέρας στις 8 Μαΐου, οργάνωσε τη φωτογράφηση τριών επώνυμων μαμάδων με καρο-τσάκια της εταιρείας. Η Ρούλα Ρέβη φωτογράφησε τη Βίκυ Καγιά και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, αλλά φωτογραφήθηκε και η ίδια για έναν πολύ σημαντικό σκοπό, που δεν είναι άλλος από την προσφορά των προϊόντων της σε τρία φιλανθρωπικά ιδρύματα.

_MG_9020

Οι ίδιες, επιθυμώντας να δηλώσουν και να μοιραστούν την αγάπη τους για τα προϊόντα της Inglesina, γίνονται μέρος της εκστρατείας ‘‘Enjoy the Ride’’ που πραγματοποιείται για καλό σκοπό, δίνοντας μαζί με την εταιρεία, δεκαπέντε παιδικά καρότσια Inglesina ‘‘Zippy Light’’, ώστε να διευκολύνουν τους μικρούς ήρωες στα «πρώτα τους βήματα».

kagia_2

Η φιλανθρωπική αυτή ενέργεια της Inglesina έχει σκοπό να βοηθήσει με τον τρόπο που η ίδια μπορεί, προσφέροντας τα εύχρηστα και εργονομικά προϊόντα της σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη, γνωστοποιώντας ταυτόχρονα την εκστρατεία αυτή προς ευαισθητοποίηση και παρακίνηση όλων για τη βοήθεια των ευπαθών ομάδων.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.