Αρχική Ρωτήστε το δικηγόρο "Βάλαμε στο διαμέρισμα αυτόνομη θέρμανση με χρήση υγραερίου. Απειλούν ότι θα μας κάνουν μήνυση γιατί είναι επικίνδυνο..."

"Βάλαμε στο διαμέρισμα αυτόνομη θέρμανση με χρήση υγραερίου. Απειλούν ότι θα μας κάνουν μήνυση γιατί είναι επικίνδυνο..."

fusiko-aerio.w_lΣτην πολυκατοικία μας (6 διαμερίσματα, τα 3 του ίδιου ιδιοκτήτη και κάνει ό,τι θέλει) δεν υπάρχει καταστατικό πολυκατοικίας. Πριν από 10 χρόνια βάλαμε στην πολυκατοικία αυτόνομη θέρμανση με πετρέλαιο, την εγκατάσταση την έκανε ο εν λόγω ιδιοκτήτης ως υδραυλικός αλλά συνταξιούχος. Στην πορεία όμως κατά τη χρήση της, διαπιστώσαμε πως ενώ κάνουν χρήση τα διαμερίσματά του, χρεωνόμασταν παραπάνω οι υπόλοιποι. Να σημειωθεί ότι μας δόθηκε τότε το σχέδιο του μηχανικού - μελέτη, στο οποίο 1) οι τύποι χρέωσης στα διαμερίσματά του είναι διορθωμένοι προς τα κάτω με το χέρι, 2) ο μηχανικός τονίζει σε άλλη παράγραφο ότι όποιος αποκοπεί, απαλλάσσεται τελείως των κοινοχρήστων που αφορούν τη θέρμανση και 3) ο μηχανικός δεν έχει υπογράψει τη μελέτη. Τώρα βάλαμε στο διαμέρισμά μας αυτόνομη θέρμανση με χρήση υγραερίου (φιάλες προπανίου) και αποκοπήκαμε από την κεντρική. Απειλούν ότι θα μας κάνουν μήνυση γιατί είναι παράνομο -επικίνδυνο- δεν τους ρωτήσαμε και επίσης θέλουν να μας χρεώνουν με 25% επί των κοινοχρήστων θέρμανσης. Τί μας συμβουλεύετε να κάνουμε, πώς θα αποδείξουμε ότι δεν είναι παράνομο αφού έχουμε κι εμείς παιδιά και δεν θα κάναμε κάτι επικίνδυνο; Συγνώμη αν σας κούρασα και ευχαριστώ.

Απάντηση του δικηγόρου Ιωάννη Π. Αλαβάνου

Εφόσον δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε, η υπόθεση θα οδηγηθεί στο δικαστήριο. Και έτσι, θα πρέπει να προσλάβετε δικηγόρο, ο οποίος θα μελετήσει τον φάκελο και θα σας συμβουλεύσει ειδικότερα.

Με εκτίμηση,

Γιάννης Π. Αλαβάνος

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑΝΝΗ Π. ΑΛΑΒΑΝΟΥ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

Κάνιγγος 27, 106 82 Αθήνα

+30210 3816555, +306932618706

Fax: +30210 3816555

Email: jalavano@otenet.gr

Url: http://www.alavanos.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter