Αρχική InfoTeens Νέα Βάλε παπούτσια και χόρεψε swing στον πεζόδρομο της Ερμού (29/7)

Βάλε παπούτσια και χόρεψε swing στον πεζόδρομο της Ερμού (29/7)

7FDAE81E43F9972DC6B75261445B83_h414_w622_m2_q80_coqfzsajIΠαίρνουμε τους δρόμους και ξεσηκώνουμε την πόλη για χορό. Σήμερα swing-άρουμε σε διάφορα σημεία της πόλης και δίνουμε κέφι και ζωντάνια χορεύοντας. Έλα απόψε στις 8 λίγο πριν το τέρμα του πεζόδρομου Ερμού (προς το Γκάζι) κοντά στο αμαξοστάσιο και γίνει ο βασιλιάς του χορού.

Ακόμα και αν δεν ξέρεις να χορεύεις, μη διστάσεις. Έλα να δεις πώς χορεύεται το lindy hop swing και μη φοβηθείς να "τσιμπήσεις" κάποιον από την ομάδα για να κάνεις τα πρώτα σου βήματα. Αν πάλι χορεύεις, ευκαιρία να τα δώσεις όλα, αλλά και αφορμή για να εξασκήσεις moves, την τεχνική σου και να βελτιώσεις το lindy hop σου.

swing-the-night-out-romvisΤα πρακτικά:
Φέρε αρκετό νερό και ποτά ή snacks γιατί δεν υπάρχει πολύ κοντινό περίπτερο.

Η εκδήλωση ενδέχεται να ακυρωθεί σε περίπτωση που δεν το επιτρέπει ο καιρός. Προς το παρόν οι προβλέψεις είναι καλές αλλά καλού-κακού ρίξε μια ματιά στο προφίλ της Athens Lindy Hop στο facebook, πριν ξεκινήσεις.

Είσοδος ελεύθερη.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.