Βάπτισαν τις μικρούλες τους Πετρούνιας-Μιλλούση: Δείτε το υπέροχο photo gallery! (photos)

Μπορεί η πανδημία να πήγε πολλές εκδηλώσεις πίσω και να ανάγκασε πολλούς να αναβάλλουν γάμους και βαπτίσεις, όμως στην περίπτωση των Λευτέρη Πετρούνια και Βασιλικής Μιλλούση ήταν μάλλον για καλό, αφού η διπλή βάπτιση των δύο κοριτσιών τους πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο με ακόμα περισσότερη λαμπρότητα και ενθουσιασμό!

Έτσι, σε ένα υπέροχο γραφικό εκκλησάκι πάνω από την θάλασσα, στην Παλαιά Φώκαια, οι δύο κορυφαίοι αθλητές και οι διάσημοι νονοί βάπτισαν την Ελένη και τη Σοφία -παίρνοντας τα ονόματα των δύο γιαγιάδων τους. Το θέμα της βάπτισης ήταν οι κύκνοι, ενώ ο περίβολος είχε στολιστεί με λευκά και ροζ μπαλόνια!

Νονοί της Σοφίας, της μεγαλύτερης κορούλας, ήταν ο τραγουδιστής και frontman του συγκροτήματος MEΛΙSSES Χρήστος Μάστορας και ο Βασίλης Λαζαρίδης, παιδικός φίλος του Λευτέρη Πετρούνια. Ενώ νονοί της μικρούλας Ελένης ήταν ο στενός φίλος και συνεργάτης του Λευτέρη Πετρούνια Γιάννης Κρικρής και η κολλητή φίλη και συναθλήτρια της Βασιλικής Μιλλούση, Θάλεια Παλιαρούτα.

Δείτε φωτογραφίες από την βάπτιση, όπως δημοσιεύτηκαν στους λογαριασμούς γονιών και νονών στο Instagram, αλλά και στο TLIFE:

Ο Χρήστος Μάστορας με τη σύντροφό του Χριστίνα Παπαδέλη