Αρχική Infokids Διατροφή & Fitness Βαρέθηκα να μαγειρεύω ένα φαγητό για το ένα παιδί μου και άλλο για το άλλο. Γιατί δεν τρώνε επιτέλους το ίδιο;

Βαρέθηκα να μαγειρεύω ένα φαγητό για το ένα παιδί μου και άλλο για το άλλο. Γιατί δεν τρώνε επιτέλους το ίδιο;

45345Γιατί έτσι τους μάθατε, απαντά η Δρ Λίζα Βάρβογλη, Ph.D. Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια, Νευροψυχολόγος! Μερικές φορές είναι ευκολότερο να ικανοποιούμε τις ατομικές επιθυμίες του καθενός από το να δίνουμε μάχες την ώρα του φαγητού. Τα παιδιά, όμως, πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι αν δε φάνε αυτό που τρώνε και οι υπόλοιποι, δε θα φάνε κάτι άλλο. Φροντίστε να μαγειρεύετε ένα φαγητό κοινής αποδοχής. Αν σε ένα από τα παιδιά σας, παρ’ όλα αυτά, δεν αρέσει πραγματικά αυτό που υπάρχει στο τραπέζι, δώστε του ένα κομμάτι φρούτο ή λίγο ψωμί.

Διαβάστε επίσης:

 Βοηθήστε τα παιδιά να καταλάβουν πότε έχουν φάει αρκετά

Πώς μπορώ να υπολογίσω μια μερίδα φαγητού; Ιδού το μυστικό για ισορροπημένα πιάτα

Ένα παιδί συμβουλεύει τη μαμά του πώς πρέπει να είναι η διατροφή του….


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter