Αρχική InfoTeens Sports Vasiliki Millousi FreddyTour: Ημερίδα Προώθησης της Γυμναστικής από την FREDDY και την Βασιλική Μιλλούση

Vasiliki Millousi FreddyTour: Ημερίδα Προώθησης της Γυμναστικής από την FREDDY και την Βασιλική Μιλλούση

Η Γυμναστική είναι ένα ευγενές, δύσκολο και συναρπαστικό άθλημα, που αποτελεί την βάση για όλα τα αθλήματα. Βασίζεται και στηρίζεται στα ψυχικά αποθέματα (αυτοσυγκέντρωση, πειθαρχία, επίτευξη στόχου, αγωνιστικότητα κ.τ.λ.), που αναπτύσσονται παράλληλα με τις σωματικές δεξιότητες. Η Γυμναστική παρέχει τις ιδιότητες εκείνες που μετατρέπονται σε εφόδια για την περεταίρω εξέλιξη των παιδιών στον χώρο του αθλητισμού, αλλά και σε άλλους τομείς της ζωής τους κατά την ενηλικίωση τους.

Η FREDDY, στην προσπάθειά της να προσελκύσει μεγαλύτερο αριθμό παιδιών να έρθουν κοντά στο χώρο του αθλητισμού, σας καλεί να συμμετάσχετε σε μια ημερίδα παρουσίασης του αθλήματος της γυμναστικής από την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια της Ενόργανης Γυμναστικής – Βασιλική Μιλλούση.

Η Βασιλική Μιλλούση αποτελεί υγιές πρότυπο αθλήτριας που μόνο ευεργετικά μπορεί να επηρεάσει το μέλλον των παιδιών μας, όπως επίσης να στηρίξει την αρχή: «Νους υγιής , εν σώματι υγιές»

Η Δήλωση Συμμετοχής:

millousi freddytour form

Το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθούν ημερίδες #FreddyTour, προκειμένου η νέα γενιά να έρθει πιο κοντά στη Γυμναστική και τον Αθλητισμό. Οι ενδιαφερόμενοι Σύλλογοι, μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στο email: vmillousi@gmail.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.