Αρχική Famous Parents Βάσω Λασκαράκη: Η περιπέτεια υγείας της κόρης της όταν ήταν 29 ημερών

Βάσω Λασκαράκη: Η περιπέτεια υγείας της κόρης της όταν ήταν 29 ημερών

9421_LASKARAKI_TSIMITSELIS_2092014Η Βάσω Λασκαράκη παραχώρησε συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πιο δύσκολη στιγμή που έχει αντιμετωπίσει ως μητέρα μέχρι σήμερα, την στιγμή εκείνη που νόμιζε ότι δεν θα καταφέρει να τα βγάλει πέρα:

"Μόνο μια φορά. Η μικρή, όταν ήταν 29 ημερών, έπρεπε να νοσηλευτεί επειδή είχε κολλήσει ένα μικρόβιο. Νοσηλεύτηκα κι εγώ μαζί της για μία εβδομάδα. Από πριν ένιωθα ότι το παιδί αρρωσταίνει. Αισθανόμουν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Εκεί ταρακουνήθηκα".

Η περιπέτεια υγείας της μικρής Ευαγγελίας ανησύχησε όπως είναι λογικό την ακόμα νέα τότε μανούλα. Όμως, τέλος καλό όλα καλά!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.