Αρχική InfoMommy Συμβουλές Βάζουμε τάξη στο παιδικό δωμάτιο με 7 απλές κινήσεις!

Βάζουμε τάξη στο παιδικό δωμάτιο με 7 απλές κινήσεις!

living00709953paidesentaxei@2x-620x354Κι όμως με τις σωστές επιλογές, τα παιδιά μπορεί να είναι συνεπή στις καθημερινές υποχρεώσεις του δωματίου τους.

Στα φανερά και στα κρυφά: Ανοιχτά ράφια και κύβοι με πορτάκια συνδυάζονται όμορφα μεταξύ τους, καθώς αναπτύσσουν μια διακοσμητική σύνθεση, συνήθως με πολύ χρώμα, που δένει γύρω της τα υπόλοιπα αντικείμενα του δωματίου.

Σκοπός αυτής της σύνθεσης είναι να μαζέψει επάνω της τα βάρη, ώστε ο χώρος να δείχνει ελαφρύς, ευρύχωρος και ανοιχτός. Το κλειδί είναι να σκεφτείτε ποια πράγματα πρέπει να πάνε σε ποιο στοιχείο και να πάρετε τη σωστή ποσότητα. Έτσι, π.χ., μερικά αντικείμενα δεν θα χάνονται μέσα στους κύβους, ενώ επάνω στα ράφια θα μένουν άλλα που καλύτερα να φαίνονται.

Διαβάστε τη συνέχεια στο spirossoulis.com

sat_7060_paides_en_taxei_1@2x


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.