Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια «Βελούδινη συνωμοσία» το νέο μυθιστόρημα της Έλσης Τσουκαράκη που δεν θα θέλετε να τελειώσει!

«Βελούδινη συνωμοσία» το νέο μυθιστόρημα της Έλσης Τσουκαράκη που δεν θα θέλετε να τελειώσει!

9786180104318

Το νέο μυθιστόρημα της Έλσης Τσουκαράκη «Βελούδινη συνωμοσία», θα σας μεταφέρει νοερά στις πολεμικές συρράξεις της Βορείου Αφρικής του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Συγχρόνως, σελίδα τη σελίδα, μας αποκαλύπτει σταδιακά μια αγάπη σαρκοβόρα που απαιτεί θυσίες για να κρατηθεί ζωντανή.

Μέσα στη λαίλαπα του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου ο Νέστορας και ο Λέανδρος φυγαδεύονται από την πατρίδα τους, ώστε να συμμετάσχουν μαζί με τα συμμαχικά στρατεύματα στις πολεμικές συρράξεις της Βορείου Αφρικής. Έως τότε την πορεία τους έχει καθορίσει η χαρισματική προσωπικότητα του υπέροχου πατέρα τους, του Κυριάκου, ενός οραματιστή που τους δίδαξε πώς να βιώνουν την ομορφιά της ζωής.

Ο Νέστορας αφήνει πίσω το κορίτσι της καρδιάς του, τη Ροζαλία, ενώ ο Λέανδρος συναντά την Άννα, που θα αποδειχθεί μοιραία στη ζωή του. Όμως ο πόλεμος γκρεμίζει τα όνειρα όλων, ανατρέπει τα σχέδιά τους και τους υποχρεώνει να υφάνουν μια σκληρή συνομωσία σιωπής.

Υπάρχουν στιγμές που η αγάπη απαιτεί, σαν σαρκοβόρο, θυσίες και πόνο για να μπορέσει, έστω και λαβωμένη, να επιβιώσει.

Βιβλιογραφία:

  • Μέχρι να ξημερώσει
  • Υπέροχες γυναίκες
  • Ας αποφασίσει ο χρόνος
  • Η ποινή

 
Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ
www.psichogios.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.