Αρχική Νέα Βέροια: Εκκληση για προσφορά παλαιών σχολικών ειδών

Βέροια: Εκκληση για προσφορά παλαιών σχολικών ειδών

School-Supplies

Στο πλαίσιο των δράσεων Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ο Δήμος Βέροιας, απευθύνει έκκληση σε γονείς που διαθέτουν παλαιά σχολικά είδη τα οποία δεν χρειάζονται πλέον, να τα διαθέσουν στο κατάστημα της Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ζωγιοπούλου 5 – ισόγειο, προκειμένου να διατεθούν σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη και δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αντεπεξέλθουν στα έξοδα της σχολικής χρονιάς.
Χρήσιμα υλικά είναι, παλαιά βιβλία – βοηθήματα Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου, τσάντες, σακίδια, τετράδια, γραφική ύλη, είδη ζωγραφικής και χειροτεχνίας, είδη γραφείου, κασετίνες, χαρτικά κ.ά.

«Στις δύσκολες μέρες που διανύουμε, όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε τους πιο αδύναμους συνανθρώπους μας με την προσφορά αγαθών που περισσεύουν ή μας είναι αχρείαστα» αναφέρεται στην ανακοίνωση του Δήμου.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.