Αρχική InfoDad Βγήκε από το κώμα ο Σουμάχερ

Βγήκε από το κώμα ο Σουμάχερ

michael-schumacher

Μετά από 169 μέρες αγωνίας, επιτέλους έχουμε πραγματικά ευχάριστα νέα για τον Michael Schumacher! Ο Γερμανός που τραυματίστηκε κάνοντας σκι στη Μεριμπέλ στις 29 Δεκεμβρίου, έχει βγει από το κώμα και έφυγε από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ!

Πλέον δεν έχουμε να κάνουμε με φημολογία ή σενάρια αλλά με επίσημη ενημέρωση από την οικογένεια του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1. Αυτή επιβεβαιώνει πως ο Γερμανός έχει επιτυχώς αφυπνιστεί και πως έχει ξεκινήσει φάση αποκατάστασης, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτεται το που θα συνεχιστεί αυτή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της οικογένειας Schumacher

“O Michael έχει πλέον φύγει από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, για να συνεχίσει τη μακρά περίοδο αποκατάστασής του. Δεν βρίσκεται πια σε κώμα. Η οικογένεια μας θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους θεράποντες ιατρούς, τις νοσοκόμες και τους φυσιοθεραπευτές στη Γκρενόμπλ, καθώς και όσους του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον τόπο του ατυχήματος. Όλοι αυτοί έκαναν εξαιρετική δουλειά αυτούς τους μήνες. H οικογένεια μας θέλει ακόμα να ευχαριστήσει όλους όσοι έστειλαν τις θερμές τους ευχές στον Michael. Είμαστε σίγουροι πως τον βοήθησαν. Για το μέλλον, ζητάμε την κατανόηση όλων, καθώς η περαιτέρω αποκατάσταση, θα συνεχιστεί μακριά από τη δημοσιότητα“.

Πηγή: http://www.newsauto.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.