Αρχική InfoMommy Υγεία ΒΙΑΝΕΞ: Χρυσός χορηγός στη 2η Επαγγελματική Ημερίδα του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Θεσσαλονίκης

ΒΙΑΝΕΞ: Χρυσός χορηγός στη 2η Επαγγελματική Ημερίδα του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Θεσσαλονίκης

vianex-

Η ΒΙΑΝ/ΒΙΑΝΕΞ  στηρίζει το ελληνικό φαρμακείο και το αποδεικνύει εμπράκτως. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία του ομίλου Γιαννακόπουλου συμμετέχει ως χρυσός χορηγός στη 2η Επαγγελματική Ημερίδα του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Θεσσαλονίκης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 7 Μαρτίου 2015, στο ξενοδοχείο Nikopolis.

Το πρόγραμμα της ημερίδας, με κεντρικό θέμα «Επιχειρηματικές λύσεις και προοπτικές για το φαρμακείο», περιλαμβάνει 11 ομιλίες και ένα στρογγυλό τραπέζι, σχετικά με την επαγγελματική και επιχειρηματική υπόσταση των φαρμακείων, πάνω στις ενότητες φορολογική και χρηματοοικονομική διοίκηση φαρμακείου, ανθρώπινο δυναμικό, κατηγορίες προϊόντων φαρμακείου και τρόποι προώθησης, εξυπηρέτηση πελάτη, συνδυαστικές πωλήσεις κ.ά.
Η ΒΙΑΝ/ΒΙΑΝΕΞ  συμμετέχει στη συζήτηση με την ομιλία «Η ΒΙΑΝΕΞ στηρίζει το ελληνικό φαρμακείο» και ομιλητές τους κ.κ. Δημήτρη Μωραΐτη, Διευθυντή Επιχειρησιακής Μονάδας Nutrition, OTC & Diagnostics, και Επαμεινώνδα Κονιδάρη, Διευθυντή Πωλήσεων Ελλάδας.

Επίσης, η εταιρεία θα διαθέτει stand 12 τ.μ όπου θα παρουσιάζονται προϊόντα της.

Την ημερίδα, η οποία διοργανώνεται από το Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Θεσσαλονίκης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, θα παρακολουθήσουν φαρμακοποιοί, μέλη και πελάτες του ΣΥ.ΦΑ. από τους νομούς Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Κιλκίς, Πέλλας, Φλώρινας και Καστοριάς.

Οι εργασίες της ημερίδας ξεκινούν στις 09:00 το πρωί του Σαββάτου 7 Μαρτίου και θα διαρκέσουν μέχρι τις 21:00, ενώ η είσοδος θα είναι ελεύθερη.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.