Βίκυ Καγιά: “Κοιμάμαι ελάχιστα, υπάρχουν παντού μωρουδιακά, η Μπιάνκα μυρίζει σαν μπισκότο. Άλλαξε το σπίτι μας”

820_549d4614-38ef-4765-94b9-8eb8a3a99e76Η Βίκυ Καγιά από τη στιγμή που κράτησε στην αγκαλιά της τη κόρη της Μπιάνκα άλλαξε την κοσμοθεωρία της και πλέον έχει εξελιχθεί σε μια μαμά που δεν σταματά να μιλά για το πόσο ευτυχισμένη είναι με τον ερχομό της μικρής αλλά και πόσο έχει αλλάξει η καθημερινότητά της. Σε σημερινή της συνέντευξη στο περιοδικό Hello! μίλησε για όλα όσα πρωτόγνωρα νιώθει και μοιράζεται μαζί μας στιγμές οικογενειακής ευτυχίας.

“Κοιμάμαι ελάχιστα, υπάρχουν παντού μωρουδιακά, η Μπιάνκα μυρίζει σαν μπισκότο. Άλλαξε το σπίτι μας”, περιγράφει η ευτυχισμένη μανούλα.

Και εξομολογείται: “Τη θηλάζω και είμαι τόσο χαρούμενη γι’ αυτό. Είναι πολύ έντονη αυτή η επαφή του θηλασμού, αλλά δε νιώθω κουρασμένη. Έμαθα να την αλλάζω, να την κάνω μπάνιο, με τη βοήθεια φυσικά μιας ευγενέστατης μαίας. Είναι υπέροχο το συναίσθημα της μητρότητας, σοβαρό και σημαντικό ταυτόχρονα. Νιώθω την ευθύνη αυτού του μικρού πλάσματος., δε θέλω να την πονάω καθόλου.”

Όσο για το αν ο Ηλίας Κρασσάς ξυπνάει μαζί της το βράδυ, απαντά: “Ναι! Με βοηθάει και είναι γλυκός. Τρελαίνεται να κάνει μπάνιο τα παιδάκια μας. Και τη Μπιάνκα, αλλά και την Εριέττα και τον Γιώργο. Είναι ένα από τα αγαπημένα του πράγματα.”

Τέλος, ερωτηθείσα για τα οκτώ κιλά της εγκυμοσύνης της απάντησε «Νιώθω λίγο άβολα ακόμη από την τομή της καισαρικής και πρησμένη την κοιλιά μου. Δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο, ούτε διατροφή ούτε γυμναστική. Όταν βγήκα από το μαιευτήριο είχαν μείνει τρία, τ αοποία έφυγαν κι αυτά. Είναι τέτοια η σωματοδομή μου», εξηγεί.