Βίκυ Βολιώτη: «Από την πρώτη στιγμή αποκάλυψα στην κόρη μου ότι δεν είμαι η βιολογική της μητέρα» (video)

Η Βίκυ Βολιώτη, σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της μίλησε ανοιχτά στην πρωινή εκπομπή του MEGA για την υιοθεσία της μονάκριβης κόρης της, Άννας. Η ηθοποιός μαζί με τον σύζυγό της, Σίμο Σαρκετζή, υιοθέτησαν την Άννα το 2015 από την Αιθιοπία. Ήταν μόλις 8 μηνών όταν μπήκε στο αεροπλάνο μαζί με τους γονείς της για το μεγάλο ταξίδι της ζωής της.

Οπως αποκάλυψε: «Από την αρχή έχω πει στην κόρη μου πως η βιολογική της μητέρα είναι άλλη, δεν κρύψαμε κάτι. Η πρώτη συνάντηση με τον σύζυγο μου, ήταν όταν γυρίζαμε μία ταινία μαζί και εκείνος ήταν διευθυντής φωτογραφίας».

Και πρόσθεσε : «Η πρώτη συνάντηση με την Άννα ήταν όπως όταν μία βιολογική μητέρα συναντάει το μωρό της, αφού γεννήσει. Με το που είδα την κόρη μου ήταν το παιδί μου, τέλος. Η διαδικασία υιοθεσίας μας δυσκόλεψε. Μας πήρε 1,5 χρόνο, ήταν πολύ ψυχοφθόρα».

«Ο γάμος έγινε γιατί θέλαμε να ξεκινήσουμε την διαδικασία της υιοθεσίας, αλλιώς νομίζω δεν θα παντρευόμασταν. Μου φαίνεται παλαβό ότι υπάρχουν γυναίκες και ονειρεύονται το νυφικό, εγώ φόρεσα ένα φορεματάκι», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός μιλά  ανοιχτά για την υιοθεσία της μικρής Άννας

Όπως είχε αποκαλύψει στην εκπομπή «Μαμά-δες» της ΕΡΤ  «Εγώ δεν ήμουν ποτέ μία κοπέλα, κορίτσι, γυναίκα που ονειρευόμουν να μείνω έγκυος και να κυοφορήσω ένα παιδί. Μάλλον αυτό της μάνας δεν το πολυείχα. Δεν ένιωσα κάποιο βιολογικό ρολόι, τίποτα και από μικρή δεν είχα ούτε τον γάμο στο μυαλό μου.

«Ξεκινήσαμε τη διαδικασία να υιοθετήσουμε. Ξεκινήσαμε από την Ελλάδα που τότε ήταν πολύ πιο δύσκολα ακόμα τα πράγματα με την υιοθεσία οπότε στραφήκαμε πολύ γρήγορα στην ιδέα της διακρατικής υιοθεσίας και μέσω της διεθνούς κοινωνικής υπηρεσίας μάς πρότειναν την Αιθιοπία, που ήταν τα πράγματα πιο απλά τότε.

Δεν ήταν όμως εύκολα, ήταν δύσκολα. Ήταν μια δύσκολη διαδικασία γιατί τύχαμε σε μια περίοδο που υπήρξαν και πολλά εμπόδια», εξομολογείται η Βίκυ Βολιώτη.

Διαβάστε επίσης:

Ζωρζ Σαρή: Η αγωνίστρια συγγραφέας με την παιδική ψυχή που μας κρατούσε συντροφιά τα καλοκαίρια

ΑΠΘ: Οι φοιτητές της Σχολής Θετικών Επιστημών σάρωσαν με 5 μετάλλια στον Διεθνή Μαθηματικό Διαγωνισμό SEEMOUS

3+1 βασικές στρατηγικές για να βοηθήσουν οι γονείς τον μαθητή να διαχειριστεί αποτελεσματικά το άγχος των εξετάσεων