Αρχική InfoMommy Νέα Βίντεο: Δείτε πως αντιδρά το έμβρυο, όταν η μητέρα του καπνίζει!

Βίντεο: Δείτε πως αντιδρά το έμβρυο, όταν η μητέρα του καπνίζει!

0

Σε ένα σπουδαίο βίντεο, φαίνονται οι αντιδράσεις ενός εμβρύου κατά τη διάρκεια 4D υπερηχογραφήματος. Σε αυτό το υπερηχογράφημα η μητέρα του καπνίζει.

Η Dr. Reissland, από το Πανεπιστήμιο του Durham, δήλωσε ότι τα μωρά που οι μητέρες τους καπνίζουν, μπορεί να έχουν καθυστερημένη ανάπτυξη του κεντρικού νευρικού συστήματος.

Τα έμβρυα αγγίζουν τα πρόσωπά τους, περισσότερο από αυτά που οι μητέρες δεν καπνίζουν, σε ένα συγκλονιστικό βίντεο, με τους ερευνητές να εμφανίζουν τις συγκλονιστικές εικόνες για  να χρησιμοποιηθούν και να ενθαρρύνουν τις έγκυες γυναίκες να σταματήσουν το κάπνισμα.

Δείτε εδώ το βίντεο:


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.