Αρχική InfoBaby Εγκυμοσύνη Βίντεο: Η συγκινητική έκπληξη των γιατρών σε τυφλή έγκυο που δεν μπορούσε να δει τον υπέρηχο του μωρού της

Βίντεο: Η συγκινητική έκπληξη των γιατρών σε τυφλή έγκυο που δεν μπορούσε να δει τον υπέρηχο του μωρού της

2861CE7C00000578-0-image-a-3_1430937812380Χωρίς το δώρο της όρασης, η εγκυμοσύνη μπορεί να είναι μια πολύ διαφορετική εμπειρία. Όμως, χάρη στην 3D τεχνολογία εκτύπωσης, μια τυφλή μέλλουσα μαμά κατάφερε να βιώσει τη συναισθηματική στιγμή να "αντικρίσει" το παιδί της για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια ενός υπερηχογραφήματος, όπως ακριβώς και κάθε άλλη μητέρα.

Η 30χρονη Tatiana Guerra από τη Βραζιλία έχασε την όρασή της σε ηλικία 17 ετών και ποτέ δεν φανταζόταν ότι θα είχε την ευκαιρία να δει το μωρό της μέσα στη μήτρα, μέχρι που οι γιατροί την εξέπληξαν χαρίζοντας στη γλυκιά μανούλα μια 3D εκτύπωση της ψηφιακής φωτογραφίας του παιδιού της, ώστε να διακρίνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του γιου της μέσω της αφής. Μια πολύτιμη μνήμη που διαφορετικά δεν θα μπορούσε να έχει ποτέ...

Το βίντεο δημιουργήθηκε στα πλαίσια της εκστρατείας #CountingTheDays από μεγάλη εταιρεία για πάνες, θέλοντας να περάσει το μήνυμα ότι "κάθε μητέρα αξίζει να αγκαλιάζει την κάθε στιγμή".

Δείτε το βίντεο:


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.