Αρχική InfoBaby 0-36 μηνών Βίντεο: Ο μπέμπης τα χάνει όταν συναντά για πρώτη φορά τις δίδυμες αδερφές του!

Βίντεο: Ο μπέμπης τα χάνει όταν συναντά για πρώτη φορά τις δίδυμες αδερφές του!

23FA677700000578-0-image-a-46_1418315851460"Βοήθεια!"...Αυτή θα ήταν πιθανότατα η αντίδραση του χαριτωμένου μπόμπιρα της εικόνας εάν μπορούσε να μιλήσει!

Ο μικρός Landon συναντά για πρώτη φορά τις δίδυμες αδερφούλες του, με τα μάτια του ορθάνοιχτα και το κεφάλι του να γυρίζει πότε δεξιά και πότε αριστερά, χωρίς να μπορεί μάλλον να συνειδητοποιήσει ότι πρόκειται για δύο μωρά!

Όταν η μία από τις δύο μικρούλες ξεσπάει σε κλάματα, ο χαριτωμένος Landon γυρνάει προς το μέρος της πριν στρέψει ξανά την προσοχή του στην άλλη και αυτό συνεχίζεται καθ όλη τη διάρκεια του βίντεο! Μάλιστα, ο μπόμπιρας ρίχνει που και που μικρές ματιές αμηχανίας προς την κάμερα, προκαλώντας το γέλιο όσων τον παρατηρούν!

Το βίντεο αναρτήθηκε στο YouTube μόλις πριν από δύο ημέρες και ήδη έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 2 εκατομμύρια προβολές!

Δείτε το βίντεο:


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.