Αρχική InfoDad Βίντεο: Πατέρας βάζει τον γιο του να σπάσει το Xbox επειδή πήρε κακούς βαθμούς

Βίντεο: Πατέρας βάζει τον γιο του να σπάσει το Xbox επειδή πήρε κακούς βαθμούς

921ca1df2aead0791448209c2c787f9cc57f9e8cΈναν αμφιλεγόμενο τρόπο βρήκε ένας πατέρας να τιμωρήσει τον γιο του για τους κακούς βαθμούς που πήρε στο σχολείο. Ο Τζέισον είχε 3 εβδομάδες περιθώριο για να βελτιώσει τις επιδόσεις του, όμως δεν τα κατάφερε και φαίνεται πως το πλήρωσε ακριβά.

Ο πατέρας του τον ανάγκασε να σπάσει μία από τις κονσόλες Xbox, προκειμένου με τον τρόπο αυτό να πάρει το μάθημά του. Στο βίντεο που ακολουθεί το παιδί ακούγεται να λέει: «Δεν είναι δικό μου λάθος» και «Μισώ τη ζωή μου», πριν χτυπήσει με το σφυρί τη λευκή κονσόλα Xbox, ενώ όταν έρχεται η στιγμή να καταστρέψει και τη μαύρη κονσόλα, το παιδί αρνείται να το κάνει με δάκρυα στα μάτια.

Πολλοί είναι εκείνοι που έσπευσαν να επαινέσουν τον πατέρα για την αυστηρή προσέγγιση πάνω στο θέμα, ενώ άλλοι τον επέκριναν που δεν έκανε τίποτα για να βοηθήσει τον γιο του με τους βαθμούς στο διάστημα των τριών αυτών εβδομάδων.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.