Αρχική Νέα Βίντεο: Πώς αντιδρούν τα παιδιά όταν ένας άγνωστος τα πλησιάζει;

Βίντεο: Πώς αντιδρούν τα παιδιά όταν ένας άγνωστος τα πλησιάζει;

lollipopΧιλιάδες παιδιά αναφέρονται καθημερινά ως εξαφανισμένα σε ολόκληρο τον κόσμο. Πολλά από αυτά καταλήγουν σε τραγωδία. Είναι χειρότερα όταν οι γονείς θεωρούν την ασφάλεια των παιδιών τους δεδομένη...Η Kidproof Safety, ένας εκδοτικός οίκος για θέματα εκπαίδευσης, ασφάλειας και προστασίας των παιδιών σε όλο τον κόσμο, αποφάσισε να δώσει σε αυτούς τους γονείς ένα γερό μάθημα!

Πιο συγκεκριμένα, έβαλαν έναν άντρα με 100 γλειφιτζούρια στην τσάντα του να αναζητήσει παιδιά που έπαιζαν στον παιδότοπο ενός εμπορικού κέντρου ενώ είχαν διαφύγει της προσοχής των γονέων τους. Τα πλησίαζε, τους πρόσφερε από ένα γλειφιτζούρι και τα προέτρεπε να πάνε να το δείξουν στους γονείς τους! Αναστατωμένοι οι γονείς έψαχναν με το βλέμμα να εντοπίσουν τον άντρα...Το σοκ ήταν μεγαλύτερο όταν διάβαζαν το μήνυμα πάνω στο γλειφιτζούρι...

"Χρειάζεται μόνο ένα κλάσμα του δευτερολέπτου για να δελεάσει κάποιος το παιδί σας και να το πάρει μακριά. Κρατάτε άγρυπνο βλέμμα στο παιδί σας προτού να είναι πολύ αργά".

Ένα λεπτό αμέλειας, μια ολόκληρη ζωή μεταμέλειας...

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: mitrikosthilasmos.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.