Αρχική InfoDad Βίντεο - σοκ: Πατέρας έδεσε το λαιμό του γιου του με σκοινί και τον τραβούσε σαν να είναι σκύλος για να τον.... τιμωρήσει

Βίντεο - σοκ: Πατέρας έδεσε το λαιμό του γιου του με σκοινί και τον τραβούσε σαν να είναι σκύλος για να τον.... τιμωρήσει

ChildRopeMAINΈνα απαράδεκτο και άκρως σοκαριστικό βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες όπου ένας πα-τέρας εικονίζεται ξεκάθαρα να σέρνει το μόλις 10 ετών παιδί του από το λαιμό. Αυτή η εκτός λογικής και ανθρωπιάς κίνηση έλαβε χώρα στην στην πόλη Jinhua της Κίνας και το βίντεο τραβήχτηκε από έναν κάτοικο ο οποίος δε μπορούσε να πιστέψει ότι έγινε μάρτυρας μίας τόσο βάρβαρης συμπεριφοράς.

Στο βίντεο που ακολουθεί ο πα-τέρας βγάζει με τη βία και δεμένο από τον λαιμό τον γιο του από ένα φορτηγάκι και στη συνέχεια να τον σέρνει. «Μπορώ κι εγώ να σου συμπεριφέρομαι σαν σκυλί!», ακούγεται να φωνάζει στον 10χρονο που κλαίει και οδύρεται.

Η κινητοποίηση περαστικών ήταν άμεση και το βίντεο έφτασε στα χέρια της Αστυνομίας. Όταν οι αρχές ήρθαν σε επαφή με τον πατέρα εκείνος προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι βγήκε εκτός εαυτού γιατί εντόπισε τον γιο του να παίζει έξω με τους φίλους του, αντί να κάθεται στο σπίτι και να διαβάζει.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.