Βιοϊατρική: Προληπτικός έλεγχος για τον καρκίνο του στήθους σε προνομιακές τιμές

Προληπτικό έλεγχο για τον καρκίνο του μαστού σε προνομιακές τιμές προσφέρει ο όμιλος Βιοϊατρική. Η δράση αφορά την περίοδο 15 – 22 Οκτωβρίου και πραγματοποιείται στα πλαίσια του Μήνα Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού (Οκτώβριος).
Ο απεικονιστικός προληπτικός έλεγχος σε προνομιακές τιμές προσφέρεται στις μονάδες Βιοϊατρική & Ευρωδιάγνωση στην Αττική και την Θεσσαλονίκη. Ειδικότερα, οι παρακάτω διαγνωστικές εξετάσεις παρέχονται, σε όσες ενδιαφερόμενες τις προγραμματίσουν έως 22 Οκτωβρίου, στις εξής τιμές:
Εξέταση Α: Ψηφιακή Μαστογραφία: Τιμή προσφοράς 60 €
Εξέταση Β: Υπέρηχος Μαστών: Τιμή προσφοράς 40 €

Ο προγραμματισμός της εξέτασης μπορεί να γίνει άμεσα, καλώντας στο τηλέφωνο 210 99 75 550 ή στα τηλέφωνα των μονάδων του Ομίλου. Οι προνομιακές τιμές ισχύουν μόνο για προγραμματισμό των εξετάσεων μεταξύ 15 και 22 Οκτωβρίου 2010 και οι εξετάσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν έως 22 Οκτωβρίου 2010.

Ο καρκίνος του μαστού αποτελεί το συχνότερα εμφανιζόμενο καρκίνο στο γυναικείο πληθυσμό σε όλο τον κόσμο. Ο όμιλος Βιοϊατρική δίνει πρόσβαση σε ένα ευρύτερο γυναικείο κοινό σε διαγνωστικές εξετάσεις υψηλής ποιότητας, τονίζοντας έτσι τόσο την ανάγκη της πρόληψης και της πρώιμης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού, όσο και την αξία της ψηφιακής μαστογραφίας και του υπερηχογραφικού ελέγχου των μαστών ως διαγνωστικών εργαλείων.