Αρχική InfoMommy Διατροφή & Fitness Βιωματικά εργαστήρια για καλύτερη διατροφή (3,10/5)

Βιωματικά εργαστήρια για καλύτερη διατροφή (3,10/5)

!cid_image005_jpg@01CF6080
Αναζητώντας τη μυστική συνταγή για μία καλύτερη διατροφή, διοργανώνουμε σε συνεργασία με ειδικούς σε θέματα διατροφής, 4 πρωτότυπα βιωματικά εργαστήρια, το Σάββατο 3 και το Σάββατο 10 Μαΐου στη Στέγη του ΣυνΑθηνά (οδός Αθηνάς, απέναντι από τη Βαρβάκειο αγορά στο κέντρο της Αθήνας).

Η συμμετοχή στα εργαστήρια είναι δωρεάν και να μοιραστούμε παρέα γνώσεις και καλές πρακτικές! Δείτε πιο κάτω περισσότερες πληροφορίες για τα βιωματικά εργαστήρια. Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες, δηλώστε σήμερα κιόλας συμμετοχή σε ένα ή περισσότερα εργαστήρια στη φόρμα που θα βρείτε στα ακόλουθα links.

Σάββατο 3 Μαΐου
http://www.wwf.gr/newsletter/viomatika/labels.jpg

11:00 - «Τι μαθαίνουμε από την ετικέτα ενός τροφίμου;»
Βάζουμε στο «μικροσκόπιο» τις ετικέτες τροφίμων και απαντάμε σε σημαντικά θέματα που αφορούν τα επεξεργασμένα τρόφιμα και τη σημασία της σωστής ανάγνωσης των πληροφοριών που αναγράφονται στην ετικέτα τους.

!cid_image006_jpg@01CF6080
http://www.wwf.gr/newsletter/viomatika/meal.jpg

13:00 - «Προετοιμάζω το ιδανικό γεύμα για εμένα και την οικογένειά μου»
Το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο μας προσκαλεί να… προετοιμάσουμε το «καλύτερο» δυνατό γεύμα ως προς τη διατροφική αξία του και την φιλικότητα προς το περιβάλλον! Μετά την επιλογή του κάθε μενού, οι συμμετέχοντες διερευνούν πόσο και πως είναι εφικτό να αλλάξουμε προς το καλύτερο τις διατροφικές μας συνήθειες!

Σάββατο 10 Μαΐου
http://www.wwf.gr/newsletter/viomatika/fruits.jpg

11:00 - «Εδώ τα καλά φρούτα και λαχανικά»
Διοργανώνουμε μία εικονική βόλτα στη λαϊκή αγορά και μελετάμε πως παράγονται τα είδη που φτάνουν στο τραπέζι μας. Μαθαίνουμε όλα αυτά που αγνοούσαμε για τα φρούτα και τα λαχανικά, τους πολυτιμότερους σύμμαχους στην προσπάθεια για καλύτερη διατροφή!

!cid_image007_jpg@01CF6080
http://www.wwf.gr/newsletter/viomatika/fish.jpg

13:00 - «Τα πάντα γύρω από τα ψάρια!»
Κάνουμε μια εικονική βόλτα στην ψαραγορά και βλέπουμε τι φτάνει στο πιάτο μας, από πού έρχεται, πώς ψαρεύεται και με τι μέσα μεταφέρεται, ενώ μαθαίνουμε ποια προβλήματα εντοπίζονται σήμερα στην αλιεία. Αναγνωρίζουμε τι ψάρι αγοράζουμε (φρέσκο/κατεψυγμένο), την εποχικότητα τους και μαθαίνουμε περισσότερα για το φτηνό και καλό για το περιβάλλον ψάρι.
!cid_image008_jpg@01CF6080

Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή με μήνυμα στο info@kalyterizoi.gr, γράφοντας ποιο εργαστήριο θέλετε να παρακολουθήσετε.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.