Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Βιβλία από 50 λεπτά στο παζάρι βιβλίου στην πλατεία Κοτζιά (από 17/1)

Βιβλία από 50 λεπτά στο παζάρι βιβλίου στην πλατεία Κοτζιά (από 17/1)

book-and-letters-ipad-backgroundΤο Παζάρι Βιβλίου 2014 ανοίγει τις πύλες του για δεύτερη χρονιά στην Πλατεία Κοτζιά, από την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου και για είκοσι ημέρες, έως και την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου  καθημερινά, Σάββατα και Κυριακές από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 22:00 το βράδυ.

Το παζάρι βιβλίου διοργανώνεται από τα εκδοτικά σωματεία: Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β) και το Επαγγελματικό Σωματείο Εκδοτών Βιβλιοπωλών Ελλάδος (Ε.Σ.Ε.Β.Ε.).

Τα βιβλία που θα διατεθούν προς πώληση έχουν ημερομηνία έκδοσης τουλάχιστον πέντε χρόνια πριν και κατά κανόνα δεν βρίσκονται πλέον στα ράφια των βιβλιοπωλείων. Η τιμή πώλησης των βιβλίων πρέπει να είναι περίπου το 30% της αρχικής λιανικής τιμής που είχε το βιβλίο όταν πρωτοκυκλοφόρησε. Όλα τα βιβλία διαθέτουν αυτοκόλλητη ετικέτα ώστε το κοινό να γνωρίζει την τιμή του βιβλίου πριν φτάσει στα ταμεία.

Στο παζάρι συμμετέχουν 180 Έλληνες εκδότες με 500.000 βιβλία όλων των κατηγοριών και για όλες τις ηλικίες. Για λίγες ημέρες όσοι επισκεφτούν το παζάρι θα μπορέσουν να βρούνε βιβλία σε πολύ χαμηλές τιμές που αρχίζουν από 50 λεπτά.

Η κεντρική είσοδος είναι από την Οδό Αθηνάς (μπροστά από το Δημαρχείο)


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.