Αρχική Infokids Διατροφή & Fitness Βιβλία διατροφής για παιδιά με cd και τραγούδια!

Βιβλία διατροφής για παιδιά με cd και τραγούδια!

Ενημερώστε από νωρίς τα παιδιά για τις σωστές διατροφικές συνήθειες, μέσα από παιχνίδι και βιβλία. Διαλέξαμε για σας 2 αγαπημένα βιβλία. Καλή ανάγνωση!

Το φαγητό δεν είναι μόνο για να χορταίνουμε -Χαρατσή-Γιωτάκη Ελένη, Εκδόσεις Μεταίχμιο

Χρειάζεται υπομονή, αγάπη και γνώση για να μάθει το παιδί να τρώει σωστά, να αγαπά τις υγιεινές τροφές, να αποφεύγει τις επικίνδυνες. Έτσι, θα θωρακίσει την υγεία του για όλη τη ζωή του. Στους ήρωες του βιβλίου το παιδί θα αναγνωρίσει τον εαυτό του και κάποιες από τις συμπεριφορές του, και θα συνειδητοποιήσει την ωφέλεια της υγιεινής δίαιτας.

Το βιβλίο εντάσσεται στη σειρά Βιβλία συμπεριφοράς, που βοηθούν τους γονείς στο δύσκολο έργο της διαπαιδαγώγησης των παιδιών τους.

Στις τελευταίες σελίδες δίνονται πολύτιμες πληροφορίες για θέματα υγιεινής διατροφής και περιλαμβάνονται ευχάριστες δραστηριότητες που μπορούν να πραγματοποιήσουν οι γονείς ή οι εκπαιδευτικοί με τα παιδιά.

Η συγγραφέας είναι γιατρός, ειδικευμένη στη διατροφολογία.

2

Πέντε σωματοφύλακες κλεισμένοι στο ψυγείο,  Βερούλη Άννα - Μιχαλόπουλος Νίκος Εκδόσεις Άγκυρα

Eίναι ποτέ δυνατόν να χωρέσουν πέντε σωματοφύλακες σε ένα ψυγείο; Είναι ποτέ δυνατόν μέσα στη νύχτα να ακούγεται μουσική από το ίδιο αυτό ψυγείο;

Ακολουθήστε το περιπετειώδες ταξίδι του Mάνου στο πάρτι του ψυγείου του, στο πάρτι της ζωής του, και γνωρίστε μαζί του τους σημαντικότερους φύλακες του σώματός μας και της υγείας μας.

Aνακαλύψτε την ενέργεια που κρύβεται σε κάθε επιλογή της διατροφής μας και μετατρέψτε το καθημερινό ταξίδι της τροφής σε ταξίδι γνώσης, εμπειρίας, νοστιμιάς, δύναμης και υγείας.

Το βιβλίο παρουσιάστηκε και ως παράσταση, τα τραγούδια της οποίας κυκλοφορούν σε μουσικό CD σε μουσική του Τάκη Χρυσούλη και στίχους της Αναστασίας Παπαδημητρίου.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.