Αρχική InfoDad Βιβλιοπαρουσίαση: "Αντιμετωπίζοντας την ανεργία" στο Polis Art Cafe (13/10)

Βιβλιοπαρουσίαση: "Αντιμετωπίζοντας την ανεργία" στο Polis Art Cafe (13/10)

antimetwpizontas_thn_anergia_exwfulloΗ ανεργία τα τελευταία χρόνια θέριεψε. Το υπαλληλίκι πέθανε. Αυτή η υποσημείωση συνοδεύει το βιβλίο "Αντιμετωπίζοντας την ανεργία" του γνωστού ψυχολόγου Γιώργου Πιντέρη που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ιβίσκος και παρουσιάζεται αυτή την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα σο Polis Art Cafe. Ο καταξιωμένος ψυχολόγος και συγγραφέας ασχολείται για πρώτη φορά με άμεσο και μοναδικό τρόπο με ένα από τα πιο καίρια και επίκαιρα θέματα της σύγχρονης Ελλάδας, την ανεργία. Είναι αυτός που με το μοναδικό του τρόπο και ύφος θα μας εμπνεύσει για άλλη μια φορά να πιστέψουμε ότι οι δυσκολίες υπάρχουν μόνο και μόνο για να ξεπερνιούνται και θα μας βοηθήσει να μην μείνουμε μοιρολατρικά στο πρόβλημα αλλά στη λύση του.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Μένει ο χώρος της ατομικής πρωτοβουλίας ή η απελπισία και η κατάθλιψη. Σε μια τέτοια κατάσταση η ανεργία παύει να είναι μόνον κοινωνικό φαινόμενο. Παρουσιάζει και ψυχολογικό ενδιαφέρον. Κάτω από αυτές τις συνθήκες καθένας μας είναι υπεύθυνος για τις αποφάσεις που παίρνει. Κι εδώ δημιουργούνται καυτά ερωτήματα: Ξέρεις να βγάζεις λεφτά; Να κοστολογείς τον εαυτό σου; Να διαλέγεις συνεργάτες;

Είδος: Δοκίμιο
Σελίδες: 180
ISBN 978-618-80294-5-3

Polis Art Cafe,
Πεσμαζόγλου 5 & Πανεπιστημίου 46,
Αίθριο Στοάς Βιβλίου, Αθήνα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.