Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Βιβλιοπαρουσίαση: "Η μεγάλη συγγνώμη" στον Ιανό (15/1)

Βιβλιοπαρουσίαση: "Η μεγάλη συγγνώμη" στον Ιανό (15/1)

rafahlidouΟι εκδόσεις Θερμαϊκός και ο Iανός θα παρουσιάσουν το βιβλίο Η μεγάλη συγγνώμη της Αφέντρας Ραφαηλίδου, την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου και ώρα 19:00, στον Ιανό (Αριστοτέλους 7).

Θα μιλήσουν οι : Πολυξένη Καραβίτη φιλόλογος και Σοφία Σημίτη φιλόλογος.

Η τολμηρή, αριβίστρια, διψασμένη για ζωή, Σουλτάνα ξεκινά από την Κωνσταντινούπολη του 1905 με μοναδικό όπλο την ομορφιά και την εξυπνάδα της. Θα αποτελέσει την πέτρα του σκανδάλου στη Θεσσαλονίκη του Μεσοπολέμου. Θα γίνει μια από τις πρώτες γυναίκες επιχειρηματίες της προπολεμικής Αθήνας, θα ταξιδέψει στα βάθη της Ανατολής και θα γνωρίσει τον απόλυτο έρωτα, την απόρριψη, την αγάπη, την ταπείνωση, την επιτυχία και την απώλεια.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

IANOS
Αριστοτέλους 7, Θεσσαλονίκη
2310.277.004


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.