Αρχική Βιβλία Βιβλιοπροτάσεις Απριλίου από τον Ιανό

Βιβλιοπροτάσεις Απριλίου από τον Ιανό

prosxolikiΓια το μήνα Απρίλιο του 2014, το βιβλιοπωλείο Iανός, στο πλαίσιο της επιμόρφωσης των παιδιών, προτείνει για κάθε ηλικία, τα παρακάτω βιβλία:

Για παιδιά προσχολικής ηλικίας:

Μια φορά τα παραμύθια, της Μαριλίτα Χατζημποντόζη, εκδόσεις Ψυχογιός

Μια φορά στης Παραμυθοχώρας τον καιρό, προκηρύχθηκε διαγωνισμός για το καλύτερο παραμύθι του κόσμου όλου! Καλεσμένοι όλοι οι ήρωες των παραμυθιών, το έπαθλο όμως ένα, και ποιος θα το κερδίσει; Ποιός ο ρόλος της Σταχτοπούτας, της Κοκκινοσκουφίτσας και του Κάπτεν Κουκ; Τι γυρεύει κοντά τους η Αλίκη από τη χώρα των Θαυμάτων; Για ποιό λόγο εμφανίζεται ο φοβερός κριτής-έκπληξη; Θα τα καταφέρουν να βρουν το νικητή; Ένας θα σηκώσει το κύπελλο και ποιός τελικά θα είναι αυτός;

Αρχική: 11,10 Τιμή IANOS: 9,99

dimotikoΓια παιδιά του δημοτικού:

Πολυξένη, της Στέλλας Μιχαηλίδου, εκδόσεις Παπαδόπουλος

“Είμαι ποτάμι, είμαι ένα ψάρι. Μια λέξη είμαι σ' αλφαβητάρι. Παιδάκι είμαι, είμαι χορτάρι. Είμαι ό,τι εσύ και όλοι οι άλλοι” Η Πολυξένη, με τη βοήθεια των φανταστικών της φίλων, κατορθώνει να εκφραστεί και να ξεπεράσει όλα όσα την κάνουν να αισθάνεται αδύναμη, μόνη και πολύ πολύ ξένη.

Αρχική: 10,99 Τιμή IANOS: 9,89

efivikoΓια εφήβους:

Το Μπλοκάκι ενός UFO, του  Γιώργου Κωνσταντινίδη, εκδόσεις  Άγκυρα

Μπλοκάκι μου, Έκανα τάκλιν στον προπονητή μου... Μπουγέλωσα τον διευθυντή του σχολείου... Έπεσα σε μια μπανιερά γεμάτη καυτό νερό... Τράκαρα στην μπασκέτα της αυλής... Πέταξα τη σακούλα των σκουπιδιών στο απέναντι μπαλκόνι... Αντέγραψα σε διαγώνισμα και πήρα μηδέν... Κούρεψα την κόρη της γειτόνισσας... Μου τη δίνουν τα σπασικλάκια... Σε αυτό το βιβλίο μαζέψαμε απίστευτες ιστορίες. Μας τις διηγήθηκαν παιδιά από την Ελλάδα και την Κύπρο. Τις επεξεργαστήκαμε, και τις εικονογραφήσαμε χωρίς να αφαιρέσουμε την ουσία της κάθε ιστορίας. Αντέχεις να τις διαβάσεις;

Αρχική: 10,80 Τιμή IANOS: 9,72

IANOS
Αριστοτέλους 7, Θεσσαλονίκη
2310.277.004(εσ.3)
www.ianos.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.