Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Θεάματα Βιβλιοπροτάσεις: Έφτασαν στις εκδόσεις Μεταίχμιο, τα βιβλία του GEORGE R. R. MARTIN

Βιβλιοπροτάσεις: Έφτασαν στις εκδόσεις Μεταίχμιο, τα βιβλία του GEORGE R. R. MARTIN

george-rr-martin

Στις 2 Ιουνίου 2015, δύο συναρπαστικά βιβλία του πολυβραβευμένου George R. R. Martin, συγγραφέα του έπους φαντασίας Το Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου στο οποίο βασίστηκε η δημοφιλής σειρά Game of Thrones, έρχονται κοντά σας από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.

Για τους νεαρούς αναγνώστες, Ο Δράκος του πάγου, το μοναδικό εφηβικό βιβλίο που έγραψε ο George R. R. Martin, το οποίο λειτουργεί ως μια εισαγωγή στη λογοτεχνία του φανταστικού. Μια αξέχαστη ιστορία θάρρους, αγάπης και θυσίας, εικονογραφημένη από τον διάσημο ζωγράφο και σχεδιαστή κόμικς Luis Royo.

Για τους μεγαλύτερους, Ο ιππότης των επτά βασιλείων, το εξαιρετικό προοίμιο του Game of Thrones, τρεις ιστορίες που εκδίδονται για πρώτη φορά στα ελληνικά, σε έναν τόμο. Οι περιπέτειες αυτές λαμβάνουν χώρα σχεδόν έναν αιώνα πριν από τα γεγονότα του Game of Thrones και αφηγούνται την εποχή που η δυναστεία των Ταργκάρυεν εξακολουθούσε να κατέχει τον Σιδερένιο Θρόνο και οι μνήμες από την ύπαρξη της τελευταίας δράκαινας παρέμεναν ακόμη ζωντανές. Ο νεαρός, αφελής, αλλά γενναίος περιπλανώμενος ιππότης σερ Ντάνκαν ο Ψηλός υπερέχει των αντιπάλων του– αν όχι σε πείρα, σίγουρα σε ανάστημα. Στις περιπέτειές του τον συνοδεύει ο μικροσκοπικός του ακόλουθος, ένα αγόρι ονόματι Εγκ– του οποίου το πραγματικό όνομα (και επτασφράγιστο μυστικό) είναι Αίγκον Ταργκάρυεν. Παρόλο που σε ολόκληρο το Γουέστερος δύσκολα θα έβρισκε κανείς πιο απίθανους ήρωες, το μέλλον επιφυλάσσει σε αυτούς τους δύο ένα σπουδαίο πεπρωμένο… καθώς και ισχυρούς εχθρούς, βασιλικές ίντριγκες κι εξωφρενικά κατορθώματα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.