Αρχική Βιβλία Βιβλιοθήκη στην παραλία; Και όμως υπάρχει!

Βιβλιοθήκη στην παραλία; Και όμως υπάρχει!

thalatta1Το διάβασμα δεν πρέπει να σταματά ποτέ! Ιδίως το καλοκαίρι στην παραλία, μπροστά στη θάλασσα είναι πραγματική απόλαυση! Αυτό σκέφτηκαν οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου «Thalatta Seaside», και έστησαν μια βιβλιοθήκη πάνω στο κύμα! Η βιβλιοθήκη κατασκευάστηκε στο κάτω μέρος του ξενοδοχείου, ακριβώς μπροστά στη θάλασσα και φιλοξενεί περίπου 300 βιβλία σε διάφορες γλώσσες, με προοπτική να εμπλουτίζεται διαρκώς. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην παραλία της Αγίας Άννας, στη βόρεια Εύβοια.

Το ευχάριστο δεν σταματά εδώ. Μόλις τελειώσει το καλοκαιράκι, οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου έχουν αποφασίσει να δωρίσουν όλα τα βιβλία σε σχολεία της περιοχής τους για να εμπλουτίσουν τις σχολικές βιβλιοθήκες!
Ευχόμαστε να βρει μιμητές!
Καλό καλοκαίρι!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.