Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Βλέποντας και κάνοντας: Εργαστήριο για τη νεανική απασχόληση στη Θεσσαλονίκη (6/4)

Βλέποντας και κάνοντας: Εργαστήριο για τη νεανική απασχόληση στη Θεσσαλονίκη (6/4)

NH-Youth-Services-PhotoΕργαστήριο για τη νεανική απασχόληση, τη θεματική της κατάρτισης και την εξοικείωση των νέων με την ανάπτυξη δεξιοτήτων και ικανοτήτων, διοργανώνει την Κυριακή 6 Απριλίου 2014, η Θεσσαλονίκη Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας και η ΠΡΑΞΙΣ σε συνεργασία με την UNESCO Youth Club of Thessaloniki.

Πρόκειται για την πρώτη φάση της δράσης «Βλέποντας και κάνοντας» η οποία θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής, στις 11:00 στα γραφεία UNESCO Youth Club of Thessaloniki (Πτολεμαιων 29 Α’ -5ος οροφος) και έχει στόχο τη συγκέντρωση ερωτημάτων, που θα θέσουν οι ίδιοι οι νέοι σχετικά με την απασχόληση και την κατάρτιση. Τα ερωτήματα αυτά θα οδηγήσουν στην επόμενη φάση της δράσης, η ημερομηνία της οποίας θα οριστεί σε μια βολική για τους συμμετέχοντες ημερομηνία, αμέσως μετά τις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις

Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται για να ικανοποιηθούν οι στόχοι της δράσης είναι μη τυπικές και βασίζονται σε νέες τεχνολογίες (πχ. διαδίκτυο, αφήγηση, βίντεο, κλπ).

Σε αυτή τη φάση τα βίντεο που έχουν δημιουργηθεί αναρτώνται διαδοχικά για 6 ημέρες σε δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τα υλικό παραμένει αναρτημένο σε αυτά τα μέσα, αλλά παράλληλα συγκεντρώνεται και παρουσιάζεται σε μια ιστοσελίδα, ενώ οι «ιστορίες» που συνοδεύουν τα ερωτήματα παρουσιάζονται και σε ένα σύντομο οδηγό με τη μορφή e-book.

Δηλώσεις συμμετοχής: praxis@praxisgreece.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.