Αρχική InfoTeens Sports Βοηθάμε την Αλεξάνδρα να συμμετάσχει στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2016

Βοηθάμε την Αλεξάνδρα να συμμετάσχει στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2016

Η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου είναι μια Ελληνίδα αθλήτρια κολύμβησης με αναπηρία. Μέλος της Εθνικής ομάδας, της Ελληνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Αμεα, κάτοχος των Πανελληνίων ρεκόρ στην κατηγορία της, στα 50μ. και 100μ. ελεύθερο και ύπτιο, με συμμετοχές σε Πανευρωπαϊκούς και Παγκόσμιους αγώνες, η Αλεξάνδρα έχει αποδείξει την αξία της. Έχει ήδη εξασφαλίσει με τις επιδόσεις της τη συμμετοχή της για το 2016 στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης στην Ισπανία και στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Ωστόσο, σε αυτήν την προσπάθειά της και για την καλύτερη προετοιμασία της ενόψει των Παραολυμπιακών Αγώνων, είναι απαραίτητη η εξασφάλιση οικονομικής βοήθειας. Η καθημερινή μετακίνησή της για τις προπονήσεις, η αγορά του αγωνιστικού της εξοπλισμού και το κόστος μετακίνησης του προπονητή της στους αγώνες, δυστυχώς δεν καλύπτονται από το Ελληνικό κράτος. Μέσα σε ένα περιβάλλον γενικότερης οικονομικής κρίσεως, τέτοιες προσπάθειες ίσως θεωρούνται δευτερεύουσες.

Καλούμε όλους κι όλες εσάς, που πιστεύετε ότι οφείλουμε να επικροτήσουμε αυτήν την προσπάθεια της Αλεξάνδρας Σταματοπούλου, να συνεισφέρετε στην πορεία της. Ο σκοπός της συλλογής των απαραίτητων πόρων για τη συνέχιση των προπονήσεων και για την ομαλή συμμετοχή της Αλεξάνδρας στους Αγώνες είναι σίγουρα αξιόλογος. Ας βοηθήσουμε όλοι όσο μπορούμε!

Πατήστε ΕΔΩ για να υποστηρίξετε την προσπάθεια της Αλεξάνδρας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.