Βόλος: 5χρονο κοριτσάκι έχασε τη ζωή του από γαστρεντερίτιδα

asthenoforo

5χρονο κοριτσάκι, το οποίο προσβλήθηκε από μικρόβιο γαστρεντερίτιδας, άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης πριν από δύο μέρες.

Την περασμένη Κυριακή, η οικογένεια του μικρού κοριτσιού, επέστρεψε από τις διακοπές της στη Θεσσαλονίκη. Την Τετάρτη, ωστόσο, τα μέλη της οικογένειας παρουσίασαν συμπτώματα γαστρεντερίτιδας. Η άτυχη 5χρονη όμως εμφάνιζε τα συμπτώματα του μικροβίου πιο σοβαρά από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

Η μητέρα του, που είναι νοσηλεύτρια σε διαγνωστικό κέντρο στη Θεσσαλονίκη, αντιλαμβανόμενη τη σοβαρότητα της κατάστασης, απευθύνθηκε σε παιδίατρο. Όταν όμως επέστρεψαν στο σπίτι, η υγεία του μικρού κοριτσιού άρχισε να επιδεινώνεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς του μετέφεραν την μικρή στο νοσοκομείο. Οι γιατροί εισήγαγαν το κοριτσάκι στην εντατική, ωστόσο δεν άντεξε.

Λίγη ώρα αργότερα, οι γιατροί ανακοίνωναν στους συντετριμμένους γονείς ότι το κορίτσι τους άφησε την τελευταία του πνοή. Το μικρόβιο είχε επηρεάσει την καρδιακή λειτουργία, με αποτέλεσμα η καρδιά της να μην αντέξει.

Σήμερα, η οικογένεια του 5χρονου κοριτσιού θα αποχαιρετήσει το μικρό της αγγελούδι. Η κηδεία του θα γίνει στις 4 το απόγευμα, στις Σέρρες.