Βόλος: Συγκλονιστική ιστορία αγάπης ζευγαριού – Το δώρο ζωής στον πατέρα των παιδιών της

Μια από τις ωραιότερες και πιο συγκινητικές αληθινές ιστορίες που διαβάσαμε το τελυταίο διάστημα μας εκτυλίχθηκε στο Βόλο με φόντο την δυνατή ιστορία αγάπης και αφοσίωσης ενός νεαρού ζευγαριού.

Ο 45χρονος σύζυγος αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και έχρηζε μεταμόσχευσης νεφρού. Η σύζυγός του στάθηκε γενναία στο διπλά του και αποφάσισε να του χαρίσει ζωή, προσφέροντάς του, τον έναν από τους δύο νεφρούς της.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr η μεταμόσχευση νεφρού έγινε με απόλυτη επιτυχία στη Νεφρολογική Κλινική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης. Η μεταμοσχευτική πορεία του λήπτη εξελίσσεται άριστα, όπως και της δότριας συζύγου του. Και οι δύο σήμερα μαζί με τα παιδιά τους απολαμβάνουν οικογενειακές στιγμές στον Βόλο. Εχουν επιστρέψει από το νοσοκομείο και κάνουν σχέδια για τα επόμενα βήματα της κοινής τους ζωής.

Η σύζυγός του βρισκόταν διαρκώς δίπλα του

Οταν η σύζυγός του αποφάσισε να του χαρίσει τον νεφρό της, οι πρώτες αχτίδες ελπίδας ξεπρόβαλαν. Αρχισε μαραθώνιος εξετάσεων. Επρεπε να διαπιστωθεί αν είναι συμβατή ή όχι. Η συγκεκριμένη διαδικασία είναι χρονοβόρα. Μπορεί να διαρκέσει έως έξι μήνες. Οταν οι αρμόδιοι γιατροί άναψαν πράσινο φως, δρομολογήθηκε η επέμβαση. Ολα πήγαν κατ’ ευχή.