Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Βόλτα στη Θεσσαλονίκη με τρενάκι

Βόλτα στη Θεσσαλονίκη με τρενάκι

τρενάκι 2

Μια ξεχωριστή βόλτα με τρενάκι στην καρδιά της συμπρωτεύουσας επιλέγουν και  απολαμβάνουν από την 1 Ιουνίου του 2013, αρκετά παιδιά,  επισκέπτες, και κυρίως Θεσσαλονικείς οικογενειάρχες. Κι’ αυτό, γιατί το  κατά γενική ομολογία, αξιολάτρευτο αυτό μέσο μαζικής μετακίνησης, μας παρέχει τη δυνατότητα να κάνουμε ένα ευχάριστο διάλειμμα από τις καθημερινές μας υποχρεώσεις και να «επιμορφωθούμε» μέσω της ξενάγησής του στα μοναδικά αξιοθέατα και τους αρχαιολογικούς χώρους της Θεσσαλονίκης.

τρενακι 3

Ειδικότερα, η βόλτα με το τρενάκι, που είναι μια ιδιωτική πρωτοβουλία της εταιρείας «SightSeeing Thessalοniki», διαρκεί 45 λεπτά (μπορεί όμως να υπερβεί το χρονικό αυτό διάστημα, λόγω της αυξημένης κίνησης στην πόλη). Ο  σχολιασμός κατά τη διάρκεια της ξενάγησης γίνεται στα ελληνικά και στα αγγλικά και το δρομολόγιο που ακολουθείται πιστά χωρίς στάσεις, είναι το ακόλουθο:
Αφετηρία Λευκός Πύργος, Μανώλη Ανδρόνικου, Αγγελάκη, Καμάρα, Εγνατία, Χαλκέων, Φιλίππου, Μητροπολίτου Γενναδίου, Εγνατία, Δωδεκανήσου, Σαλαμίνος, Κουντουριώτου, Λεωφόρος Νίκης και το Τέρμα Λευκός Πύργος.

τρενακι 4

Πότε: Ψυχαγωγικές διαδρομές πραγματοποιούνται καθημερινά και το Σαββατοκύριακο με το τρενάκι,  από τις 10.30-14.30 και το απόγευμα από τις 18.00 -22.00 ανά μία ώρα.

Κόστος: για τους ενήλικες είναι στα 4 Ευρώ, για τα παιδιά άνω των 3 ετών στα  2 Ευρώ, ενώ για τα παιδιά ηλικίας 0-3 είναι δωρεάν.

start point (1)


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.