“Βόμβα” για τις φωτογραφίες της νεκρής Ίριδας – Ποιοι έκρυβαν τα ντοκουμέντα – (Προσοχή, σκληρές εικόνες)

Σόκαραν το πανελλήνιο οι φωτογραφίες ντοκουμέντα που έφερε στο φως της δημοσιότητας ο Πέτρος Κουσουλός που δείχνουν ότι η 6.5 μηνών Ίριδα πέθανε από ασφυξία.

Ο δημοσιογράφος, μετά τις φωτογραφίες της 3,5 ετών Μαλένας μέσα από το νεκροτομείο, οι οποίες -σύμφωνα με το ρεπορτάζ- αποδεικνύουν ασφυκτικό θάνατο, απαθανατίζοντας τις εκδορές τις οποίες έφερε στη μύτη του το παιδί, αλλά και ερυθρότητα στο δεξί της μάγουλο, η οποία όμως δεν αναφερόταν στην ιατροδικαστική έκθεση, δημοσίευσε υλικό της νεκρής Ίριδας.

Αυτά είναι τα ντοκουμέντα ασφυξίας στην Ίριδα (προσοχή, σκληρές εικόνες)

Στις φωτογραφίες γίνεται λόγος για ασφυκτικό θάνατο του βρέφους, ο οποίος φέρεται να αποδεικνύεται από ευρήματα στα χείλη του. Είναι φανερή η κυάνωση στα χείλη του παιδιού, ενώ αναφέρονται ακόμα ερυθρότητες στη στοματική του κοιλότητα, αμυχές στο αριστερό του ρουθούνι και μικρή συλλογή αίματος μέσα στο στόμα.

Τα συμπεράσματα που προκύπτουν από τη σοκαριστική φωτογραφία είναι τα εξής:

Από την άφωνη αυτή μαρτυρία του ίδιου βρέφους μέσω του φωτογραφικού υλικού προκύπτουν τα εξής:

  • Η εικόνα του εκζέματος (δηλαδή δερματοπάθειας πέριξ των χειλέων), το οποίο προϋπήρχε διότι αναφέρεται ότι ήταν εμφανές και σε παλαιότερο φωτογραφι52κό υλικό, ενώ το βρέφος βρισκόταν στη ζωή.
  • Η κυάνωση των χειλέων του στόματος, ως αποτέλεσμα της ασφυξίας.
  • Οι ερυθρότητες αριστερά της στοματικής κοιλότητα, αναπαριστώντας εικόνα πρόσφατων εντυπωμάτων, προφανώς δακτυλικών της άκρας χείρας του δράστη.
  • Στο Αριστερό ρουθούνι της μύτης παρατηρείται εικόνα αμυχής, προφανώς από τα νύχια του δράστη που με τα άκρα του χεριού του και σε συνδυασμό με το κηλιδωμένο πανάκι προκάλεσε απόφραξη των έξω στομίων των αεροφόρων οδών και επακόλουθη ασφυξία.
  • Μέσα στο στόμα του βρέφους, σύμφωνα με το δημοσίευμα, παρατηρείται εικόνα μικρής συλλογής αίματος προφανώς οφειλόμενη στη βίαιη είσοδο του πανιού εντός της στοματικής κοιλότητας κατά τη στιγμή της απόφραξης των έξω στομίων των αεροφόρων οδών.

Kλειδωμένο cd με στοιχεία από τον θάνατο της Ίριδας “ξεχάστηκε” στην Ασφάλεια Πατρών

Νέα “βόμβα” πέταξε ο Πέτρος Κουσουλός για την υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα. Όπως είπε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” η φωτογραφία ντοκουμέντο της νεκρής Ίριδας και άλλα ευρήματα είναι κλειδωμένα σε ένα συρτάρι στην Ασφάλεια Πατρών χωρίς να έχει ενημερωθεί το Ανθρωποκτονιών ,που έχει ζητήσει ήδη τα στοιχεία φωτιά που αποκάλυψε η “ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ”.

Το ξέσπασμα Κατερινόπουλου για συγκάλυψη

Ο Απόστρατος Ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ. Θανάσης Κατερινόπουλος είπε ότι δεν έχει εμπιστοσύνη σε συγκεκριμένα πρόσωπα στην Ασφάλεια Πατρών. Ως συνδικαλιστής ,επικεφαλής των αξιωματικών της αστυνομίας γνώριζα τις κινήσεις τους και δεν δικαιούνται να ομιλούν είπε χαρακτηριστικά. Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά. “Προτείνω στον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. που είναι και συμμαθητής μου να δώσει εντολή στο τμήμα ανθρωποκτονιών να “διαρρήξει” τα γραφεία της Ασφάλειας Πατρών και να πάρει όλα τα στοιχεία που είναι απαραίτητα”.

«Δεν εμπιστεύομαι κάποιους από την ασφάλεια Πατρών»

Ο κ. Κατερινόπουλος ομολόγησε ότι «δεν εμπιστεύομαι κάποιους αξιωματούχους της Ασφάλειας Πατρών». Όπως τόνισε, η έλλειψη εμπιστοσύνης του έχει προκύψει από προσωπικούς λόγους, ενώ χαίρεται που την υπόθεση πλέον έχει αναλάβει το τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Διαβάστε επίσης:

Μακρή: Έτσι θα επιστρέψουν οι μαθητές στα σχολεία μετά το Πάσχα – Δεν θα καταργηθεί η μάσκα

Αγωνία για τον 17χρονο Βασίλη που διασωληνώθηκε αφού τον πάτησε αγέλη αλόγων μετά από τροχαίο

Υπαίθριο εικαστικό εργαστήρι «Τυπώματα με Ποδήλατο» στην αυλή του Μουσείου Τηλεπικοινωνιών