Έκκληση προς τις γυναίκες της οικογένειας Καργάκη απηύθυνε η σύζυγος του 29χρονου, μετά την παράδοση των τριών αδελφών Φραγκιαδάκη για το αιματηρό περιστατικό στα Βορίζια.
Η ίδια, μητέρα ενός παιδιού 5 ετών και ενός βρέφους μόλις 10 ημερών, ζήτησε να επικρατήσει λογική και νηφαλιότητα. Όπως τόνισε οι γυναίκες μπορούν να επηρεάσουν τις εξελίξεις προς όφελος των οικογενειών και των παιδιών τους.
Παράλληλα ανέφερε ότι, από τη δική της πλευρά, δεν είδε όπλα από την οικογένεια Φραγκιαδάκη, όμως – όπως υποστηρίζει – διαπίστωσε ξεκάθαρα το άτομο που έριχνε πυροβολισμούς με καλάσνικοφ από το σπίτι του 27χρονου κουνιάδου της, του οποίου η σύζυγος είναι έγκυος.
«Μας πυροβολούσε κανονικά – Το παιδί μου ήταν στην αυλή»
Αναφερόμενη στον 39χρονο Φανούρη, είπε ότι τον είδαν να οδηγεί με ταχύτητα έχοντας και τα δύο όπλα στα χέρια του: «Κρατούσε και πιστόλι και καλάσνικοφ. Περνούσε και πυροβολούσε όποιον έβρισκε. Μας “έπαιζε” κανονικά. Ο άντρας μου με κατέβασε από τις σκάλες επειδή έχω μωρό 10 ημερών. Θηλάζω. Το άλλο μου παιδί ήταν στην αυλή και οι σφαίρες έπεφταν εκεί. Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι… Δεν σεβάστηκαν ούτε ότι η συννυφάδα μου είναι έγκυος».
Υποστήριξε επίσης πως είδε πολύ καθαρά τον άνδρα που πυροβολούσε από ψηλά με καλάσνικοφ, εκτιμώντας ότι εκείνος ευθύνεται για τον θάνατο της θείας τους. «Περιμέναμε να παραδοθούν για να το καταθέσουμε» ανέφερε.
Τι υποστηρίζει η μητέρα των συλληφθέντων
Από την άλλη πλευρά, η μητέρα των συλληφθέντων περιέγραψε όσα συνέβησαν το προηγούμενο βράδυ:
«Ήμασταν σπίτι, 10:30 το βράδυ, εγώ, η νύφη μου, ο εγγονός μου και ο άντρας μου. Ακούσαμε έναν δυνατό θόρυβο, άνοιξα την πόρτα και είδα το σπίτι του γιου μου. Λέω στον άντρα μου: “του γιου μου το σπίτι ανατίναξαν!” Και τώρα μας κατηγορούν ότι βάλαμε εμείς τη βόμβα… Καλέσαμε την αστυνομία, αλλά ήρθε μετά από δύο ώρες. Τα παιδιά μου ήταν σε γάμο – ο μεγάλος μου γιος ήταν κουμπάρος. Παλεύει χρόνια να φτιάξει αυτό το σπίτι. Πώς να δεχτώ ότι θα το κατέστρεφε μόνος του;»
