Αρχική Προτάσεις Αγοράς "Βουρτσίζουμε Μαζί": Φροντίζουμε τα ξεχωριστά χαμόγελα στο Αγκίστρι με την Κινητή Μονάδα της ΑΙΜ

"Βουρτσίζουμε Μαζί": Φροντίζουμε τα ξεχωριστά χαμόγελα στο Αγκίστρι με την Κινητή Μονάδα της ΑΙΜ

Στο πανέμορφο Αγκίστρι, το νησάκι απέναντι από την Αίγινα, βρέθηκε στις 4 & 5 Σεπτεμβρίου η Κινητή Μονάδα της ΑΙΜ, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Βουρτσίζουμε Μαζί», που εξελίσσεται από τον περασμένο Μάρτιο σε όλη την Ελλάδα. Η επιλογή δεν ήταν καθόλου τυχαία καθώς η έλλειψη οδοντιατρείου στο Αγκίστρι αναγκάζει τους κατοίκους του να αναζητούν οδοντιατρική περίθαλψη είτε στην Αίγινα είτε και στον Πειραιά – κάτι που, φυσικά, δεν είναι εύκολο.

AIM_AGISTRI_3

Η Κινητή Μονάδα της ΑΙΜ έκανε δύο σταθμούς στο νησί, στην κεντρική πλατεία και στο Δημοτικό σχολείο. Οι εθελοντές οδοντίατροι που την πλαισιώνουν ενημέρωσαν και πραγματοποίησαν δωρεάν οδοντιατρικό έλεγχο σε 400 παιδιά και ενήλικες. Η πολύ σημαντική αυτή πρωτοβουλία τέθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Αγκιστρίου και πραγματοποιήθηκε με την επιστημονική συνεργασία των οδοντιατρικών συλλόγων Αττικής και Πειραιά.

AIM_AGISTRI_4

Το πρόγραμμα «Βουρτσίζουμε Μαζί» απευθύνεται σε όλη την οικογένεια και αποτελεί μία ακόμη δράση κοινωνικής ευθύνης της ΑΙΜ που, ως πρωτοπόρος στη στοματική φροντίδα, έχει θέσει ως στόχο τη βελτίωση της στοματικής υγείας των Ελλήνων. Από την αρχή της χρονιάς και μέσα από δράσεις για το ευρύ κοινό σε super market και μεγάλα εμπορικά κέντρα, αλλά και με την περιοδεία της Κινητής Οδοντιατρικής Μονάδας, το πρόγραμμα έχει προσεγγίσει συνολικά περίπου 45.000 άτομα, προσφέροντας ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για την υιοθέτηση σωστών συνηθειών στοματικής υγείας.

AIM Expert Protection Complete straight

Η ΑΙΜ φροντίζει εδώ και χρόνια το χαμόγελό μας με εξειδικευμένα προϊόντα που προσφέρουν ολοκληρωμένη προστασία. Η οδοντόκρεμα AIM Expert Protection για όλη την οικογένεια, είναι η πιο εξελιγμένη οδοντόκρεμα ΑΙΜ που έγινε ποτέ! Εμπνευσμένη από τη σύσταση των οδοντιάτρων για συνδυαστική χρήση οδοντόκρεμας, οδοντικού νήματος και στοματικού διαλύματος, προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία και είναι 3 φορές πιο δυνατή κατά της  οδοντικής πλάκας*, για να φροντίζει αποτελεσματικά το ξεχωριστό χαμόγελό σας!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.