Βραδιές θερινού σινεμά για όλη την οικογένεια στο Εμπορικό Πάρκο Smart Park

Σε συνέχεια της μεγάλης επιτυχίας των περασμένων ετών, ο θερινός κινηματογράφος «Smart Cinema», στο εμπορικό πάρκο Smart Park στα Σπάτα, άνοιξε και πάλι τις πόρτες του στο κοινό προσφέροντας τον αγαπημένο, σε όλους τους Έλληνες, καλοκαιρινό συνδυασμό: οικογενειακές ταινίες πρώτης προβολής, φρεσκοψημένο ποπ κορν και νάτσος, παγωμένα αναψυκτικά και έναν εξαιρετικό κήπο με θέα τον έναστρο ουρανό, μακριά από το θόρυβο της πόλης.

Επιπλέον, εξασφαλίζοντας ενιαία οικονομική είσοδο σε όλους τους επισκέπτες, προσφέρει μία οικονομική πολιτιστική πρόταση εξόδου για όλες τις οικογένειες στο καταπράσινο περιβάλλον του μεγαλύτερου ελληνικού εμπορικού πάρκου της Ελλάδας, το Smart Park.

cinema

Από τις αρχές του Ιούνη μέχρι και τα τέλη Σεπτεμβρίου, καθημερινά στις 9:00 το βράδυ, προβάλλονται ταινίες πρώτης προβολής με τα τελειότερα μηχανήματα της ψηφιακής τεχνολογίας. Η είσοδος είναι 5,90 ευρώ και 5,00 ευρώ για τις παραστάσεις Καραγκιόζη από το Θέατρο Σκιών Αθανασίου, ενώ πολλοί τυχεροί επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν διπλές προσκλήσεις και προσφορές μέσω ραδιοφωνικών και online διαγωνισμών.

Το Smart Cinema, μέσα στα 91 στρέμματα του Smart Park και δίπλα στα σημαντικότερα ονόματα (brandnames) του ελληνικού λιανικού εμπορίου, σε γνωστά καταστήματα εστίασης και στο μεγάλο υπαίθριο παιδότοπο Smart Playland, στόχο έχει να είναι και φέτος ο πιο δημοφιλής οικογενειακός προορισμός της περιοχής, στο τέλος κάθε μέρας του καλοκαιριού!

Smart Cinema
Εμπορικό πάρκο Smart Park, Σπάτα
Τηλ. πληροφοριών: 210 8063112
www.smartpark.com.gr